כתבתי פה כמה שירים מהאוסף שלי

חשבתי...

חשבתי (שאותך) שעברתי אך זה חזר חשבתי (שעלייך) שהתגברתי אך הכאב נישאר חשבתי שכבר לא אהיה עצובה אך אותך אני עדיין אוהבת נורא... מוקדש לאהובתי...

זהות מינית

נושא הזהות המינית לפעמים כל כל מסובך במיוחד למי שאינו בטוח לאיזו קטגוריה הוא שייך אני נימשכת לבנים אך מתאהבת בבנות ופשוט לא יודעת מה עם עצמי לעשות מה יותר חשוב אהבה או משיכה? זה נושא מאוד כאוב ולהחליט אני צריכה... מה לעשות שאין לי פיתרון האם הראשונה או האחרון לטווח הארוך צריך האהבה לטווח הקצר צריך משיכה זהות מינית זהו רגש אישי נטייה פנימית העדפה שבליבי. זה שיר שכתבתי בהתחלת הדרך....

כשאנחנו ביחד...

כשאנחנו ביחד הכל מאבד חשיבות כשאנחנו ביחד אני לא חושבת בצלילות כשאנחנו ביחד נעלמות מליבי הדאגות כשאנחנו ביחד מתחילות בליבי התקוות כשאנחנו ביחד לא חסר לי דבר כשאנחנו ביחד לא איכפת לי ממה שניגמר כשאנחנו ביחד יש לי הכל כשאנחנו ביחד לא איכפת לי לסבול כשאנחנו ביחד השתיקה זו הרגשה נוחה כשאנחנו ביחד זה חצי וחצי שווה השלמה כשאנחנו ביחד תחיית התמימות כשאנחנו ביחד אובדן הבדידות כשאנחנו ביחד זו יצירה מדהימה כשאנחנו ביחד המלאכים הצליחו במשימה כשאנחנו ביחד זו הוכחה שעוד יש אהבה כשאנחנו ביחד אנחנו נותנים/ות לאחרים תקווה כשאנחנו ביחד הצלילים מתנגנים כשאנחנו ביחד המילים הופכות לשירים כשאנחנו ביחד הכל ניראה ורוד כשאנחנו ביחד אני אוהבת מאוד כשאנחנו ביחד הכל מתבהר כשאנחנו ביחד על הכל ניתגבר כשאנחנו ביחד הכל לבן ובלעדייך שחור כשאנחנו ביחד החושך נהפך לאור כשאנחנו ביחד הריח שלך אותי ממסטל כשאנחנו ביחד המחשבות בראשי מתחילות להתבלבל כשאנחנו ביחד נטפס לפיסגה כשאנחנו ביחד נגיע לאן שאיש לא היה כשאנחנו ביחד נעלם הכאב כשאנחנו ביחד אני מץחילה להתאהב כשאנחנו ביחד נוצרת קירבה כשאנחנו ביחד מתחילה אהבה כשאנחנו ביחד אני מתמלאת בכוחות כשאנחנו ביחד נולדות הצלחות כשאנחנו ביחד השמש יותר מאירה כשאנחנו ביחד ליבי מחסיר פעימה כשאנחנו ביחד נעלמות המילים כשאנחנו ביחד זו ההרגשה שבפנים כשאנחנו ביחד זו עובדה אנחנו ביחד אולי כי ככה הגורל רצה...

את...

מרוקנת ת'ראש אבל את בתוכי בעזרת יין תירוש מנסה את זיכרונך למחוק מליבי

כוכב

הכתיבה היא סוג של הקצנה האם אמת או אגדה אני חושבת לעצמי ואני עצובה כי אני זוכרת מה בניינו היה חיוכך כמו כוכב בוהק מאיר לי את היום וליבי צוחק עכשיו כשאת איננה ליבי התרסק ומהר מאד מבפנים אותי זה שוחק

אוסף של שורות שאהבתי מהשירים שלי...

אני רוצה ליכתוב לך יצירה שתיהיה מושלמת ותהיי גאה אין יממה שעוברת ואני עלייך לא חושבת כי לי את חשובה ואותך אני אוהבת לפעמים אני חושבת שהייתי רוצה שניהיה חברות חברות אולי כי בקשר כזה מראים יותר רגשות והאהבות יותר חזקות כל דבר בקשר שלנו הפך לכל כך מסובך אך בדבר אחד אני בטוחה-וזה שאני אוהבת אותך מוכנה לקבל ולהשלים עם הרוב וזה לפי דעתי משמעות המילה לאהוב. שוב...מוקדש לך אהובתי.(ילדה יפה שלי....)

בלעדייך

בלעדייך לא שווה כל העולם הכל ניראה רע אפור מגושם את נקודת האור שביקצה המינהרה וכשאת איננה זה כמו לילה חשוך ואני אבודה כל הכאב הריבים והדברים הרעים נעלמו ועכשיו בליבי רק געגועים נישארו

אין לי שם לשיר...

חשבתי שאותך אני מכירה ושבי אף פעם לא תיפגעי לרעה אני אלמד לחיות בלעדייך למרות שבליבי ישנם עוד רגשות כלפייך ביום את מלאך ובלילה שטן הפכת אותי לאדם שאינו מאוזן את לא יותר טובה מאחרות את שונה ומיוחדת כי אני נתתי לך להיות!...

אהבה

כשעלייך עוברות בראשי מחשבות פניי ישר מאדימות ,מסמיקות כמו ילדה קטנה לא יכולה להסתיר אולי לא רוצה כי אהבה זה משהו נדיר

התחלה

מסתכלת עלייך ורוצה לחבק להיות ליידך זה כל כך מספק את כל כך חמודה שבא לנשק האם לנסות?,קשה להתאפק...

שוב את חוזרת

הכל מסביב פסטורלי ממש כאילו נילקח מתמונה דקלים מסביב ונחל הירקון אדם חביב ומסביב ההמון רוכבי אופניים ילדים קטנים מאושרים עד השמיים בלי צרות בחיים ושוב את חוזרת את מחשבתי לא עוזבת עלייך כותבת ובנו ניזכרת איש זקן עם מקל ואמא עם שני ילדים תינוק בעגלה שאוכל וזרים בכל מיני גילאים פעוט בנדנדה אוי,נפל וניפתחה הגבה לא נורא עד מחר הוא ישכח השמש תעלה ויתחיל יום חדש שימחוק את קודמו וישכיח את כאבו ושוב את חוזרת את מחשבתי לא עוזבת עלייך כותבת ובנו ניזכרת.

שתי שורות חזקות...

אני רוצה שוב להרגיש שזה אני ואת מול כולם ואז אני לא אפחד עוד משום דבר בעולם. זה חלק משיר שכתבתי....

שיר ארוטי

חולמת על אצבעך בתוכי אני שומעת איך נאנחת נשימתי רואה אותך ואותי והאושר שממלא את ליבי רוצה שבי תיגעי שרק אותי תענגי רוצה שתרדי לי-ותגרי ואת המחשבות בראשי-תסדרי רוצה שתיסתכלי עליי ולא על אחרות רוצה לחיות איתך את חיי כי אנחנו משלימות שפתייך מנשקות את שפתיי ה' סוף סוף נענה לתפילותיי.

אין שם...

ככל שהזמן עובר אני מרגישה שאנחנו מתקרבות יותר ויותר אני נישבת בקסמייך וניקשרת לא רוצה שתיהיה לי אף אחת אחרת האם זה נכון?, והאם זה כדאי?, על זה רק את תעני לי, אולי. האם בך אני יכולה ליבטוח? שלא תפגעי בי,כי יש לך ת'כוח מרגישה קרוב קרוב אולי אותך צריכה פחות לאהוב

כתבתי פה כמה שירים מהאוסף שלי

מקווה שתקראו תהנו ותגיבו... פעם ראשונה שאני כותבת שירים בפורום...

MoRunner

New member
ממי ../images/Emo24.gif

התעוררתי ונזכרתי שאמרת שכתבת פה אז הנה אני, וקראתי את הדברים ....
ולכל מי שלא יודעת לפרגן פה, אני חושבת שזה מקסים, ואמיתי, אולי עצוב, אבל כנה ומהלב ... אוהבת

מורן א

New member
אהבה

מורגשת אהבה גדולה, לפעמים מלחמות פנימיות, אני מניחה שכך היה בתחילת הדרך. יש עדיין מקום לסגנן את השירים. ברוכה הבאה, מורן

goforit

New member
גם אם זו בסרות

אפשר לפרגן....לתת הערות בונות. ביקורת שלילית תמיד תהיה....אפשר להסתכל דווקא על הצדדים החיוביים. רואים שזה נכתב מהלב, נראה שזה נכתב מתוך כאב גדול, מאהבה גדולה שאולי התפספסה...מרגישים את זה חזק מאוד..
תמשיכי לכתוב יקירה בת 21 ...

למעלה