כתבתי פה לא מזמן ואני רוצה להתייעץ אתכם

אמינימי

New member
כתבתי פה לא מזמן ואני רוצה להתייעץ אתכם

לפני זה הקדמה ותזכורת: בן 31, בתול, ללא ניסיון עם נשים (או גברים לצורך העניין) מרגיש אמיני אבל עדיין לא בטוח התאהבתי בעבר בשתי בחורות אבל לא יצא מזה כלום יצאתי בעבר עם בחורה 3 חודשים אבל לצערי לא הרגשתי כלפיה שום דבר ולכן החלטתי לעצור את הקשר היום אני יוצא עם מישהי כבר חודש, אני מאוד נהנה להיות איתה ומאוד רוצה שהקשר יצליח אבל גם כלפיה אני לא מרגיש מה שבני זוג אמורים להרגיש ואני ממש לא יודע איך להגיד לה את זה - יכול להיות שזה קשור לזה שאני באמת אמיני ואם כן אתם חושבים שכדאי לי להגיד לה את זה ואיך בדיוק עליי להגיד לה את זה... בעיקרון כל הפעמים שנפגשנו נפרדנו בביי, בלי חיבוק או נשיקה או ווטאבר, אמרתי לה פעם שקצת קשה לי עם כל העניין הזה של זוגיות ואני לא בטוח מה אני צריך לעשות, איך ומתי...מה גם שאני די ביישן וסגור - היא הבינה והיא לא לוחצת או משהו אבל אני מרגיש שזה לא פייר כלפיה להשאיר את המצב כמו שהוא... מצד אחד אני חושב להזמין אותה לסופ"ש למלון או משהו ואז גם יהיה לנו יותר פרטיות וגם יותר זמן ביחד (נכון להיום אנחנו מדברים כמעט כל יום בטלפון, נפגשים בקושי פעמיים בשבוע מה שאולי לא מספיק זמן בלי לפתח רגשות) ואז אולי יתפתח משהו ואם לא אז יהיה אפשר לפתוח את הקלפים ולספר לה איך ומה אני מרגיש ואז נראה מה הלאה...מצד שני אני חושש מהצעד הזה שהוא פזיז מדי...בקיצור מה דעתכם ?? תודה מראש על התגובות, נאור.

Limbonic Art

New member
ברוך שובך../images/Emo13.gif

דבר ראשון איחולים לגבי הקשר הנוכחי
דבר שני תניח לעבר להיכן שהוא שייך.. יכולל להיות שמה שאתה מרגיש הוא תוצאה מהיותך א-מיני , רק שאם אתה בעצמך לא בטוח לגבי זה, אין אף אחד שיוכל להחליט או לדעת זאת במקומך
בעיקרון, חודש ימים זה לא המון זמן , אך בהחלט אפשר להבין פחות או יותר לאן הרוחות נושבות( אם אתה מבין את כוונותיי ). יש אנשים שלוקח להם זמן להפתח , לא כולנו זורמים ומכונות תקשורת מהלכות וזה בסדר, עובדה היא עדיין איתך במשך חודש ימים - נקודה לזכותך וכנראה יש לקשר בסיס טוב , אחרת הוא לא היה נמשך
אין שום בעיה, אם אתה מרגיש לנכון להזמין אותה לחופשה במלון , אז בבקשה -תציע לה - חופשה זו חופשה וזו מחווה יפה
להפגש פעמיים בשבוע זה יפה מאוד , לא מבינה למה להמעיט בערך התדירות. באיזשהו שלב, אם אתם ממשיכים את הקשר, תצטרך בזמן כזה או אחר- להציג בפניה את מה שאתה חש ולראות את תגובתה , יש אפשרות שהיא תגיב בהבנה , אולי אפילו תעזור לך להבין טוב יותר את תחושותיך ולהיות שם עבורך.. אין לדעת בעצם, עד שלא תנסה לשוחח איתה. כרגע , כל עוד הפגישות והשיחות שלכם הם ברמה ידידותית אתה לא חייב לומר יותר מידי , אלא אם זה מציק לך ואתה מרגיש לנכון לשתף. מאוד תלוי בך ובסוג הקשר שלכם. מה שתחליט או לא מאחלת לך המון הצלחה ואושר

אמינימי

New member
ה"שיחה"

אז אחרי חודשיים שאנחנו יוצאים ולא מתקדם שום דבר...הגיע זמן השיחה , ביוזמתה אפשר לציין, אם כי רציתי ליזום את השיחה הזו כבר לפני שבועיים ולא יצא... אקיצר היא שואלת לאן הקשר הזה מתקדם, כי היא לא מרגישה שיש משהו, היא מרגישה שאנחנו עומדים במקום...אז לא סיפרתי לה שאני אמיני כי אני בעצמי עדיין לא בטוח אבל סיפרתי לה מה אני מרגיש או בעצם לא מרגיש, אמרתי לה שלוקח לי זמן להיפתח ולהיקשר לאנשים ולצערי אני גם לא מרגיש כלפיה מה שאני רוצה ואמור להרגיש, אמרתי שיתכן שזה בגלל שאנחנו בקושי נפגשים, אמנם אנחנו יוצאים חודשיים אבל נפגשנו איזה 6-7 פעמים בלבד...יתכן שאני מפחד ממחוייבות, יתכן שאני כל כך השלמתי עם היותי לבד שאני לא יודע מה זה להיות בקשר עם מישהי...בקיצור אני לא יודע... אז היא שאלה מה הלאה , האם לחתוך את זה כאן או להמשיך ולנסות...אמרתי לה שאני מאוד רוצה שהקשר יצליח ויתפתח אבל אני לא יודע ...זה לא שיש איזה כפתור שכתוב עליו "להתאהב עכשיו", לצערי אני לא יודע אם ומתי יקרה משהו...אולי זה יקרה בעוד שבוע ואולי בעוד חודש ואולי לא...בקיצור אמרתי לה שאני צריך לחשוב עם עצמי לגבי זה האם לחתוך או להמשיך לנסות...מה דעתכם ? האם חודשיים זה מספיק זמן בשביל לדעת שזה זה או לא ? האם לחתוך ?? האם לתת צ'אנס נוסף ?? בתודה מראש, נאור.

Limbonic Art

New member
היי נאור,

לדעתי , כפי שכתבתי לך, אצל אנשים מסויימים , אפילו המיניים מבינהם - חודשיים זה לא תמיד מספיק זמן (ואני מכירה המון כאלה דווקא). בכל קשר שנכנסים אליו (לבטח אתה והיא יודעים זאת טוב ממני) זה בעצם לקחת "סיכון" כלשהו "בלבזבז את הזמן של אחד השני" - למי שרוצה לראות את השלילי כמובן. מצד שני - מכל סוג של קשר אפשר להנות ממה שהוא משרה על חיינו ותורם, אך כמובן יש את הסכנה המסויימת לאכזב ולהתאכזב, אבל דבר זה ,לצערנו, רבים מהפעמים בלתי נמנע. בעיקרון , תעשה מה שאתה מרגיש, היא השאירה לך דלת פתוחה.. משמע לא איכפת לה לתת לך צ'אנס וזאת למרות מה שסיפרת לה. אז למה אתה בעצם שואל אותנו?
מה אתה מרגיש? רוצה לתת לזה צ'אנס? לדעתי , אין לך מה להפסיד וגם לה אין, אך עדיין זו בחירה שלך וחשוב שתגיע למסקנות לבד
נ.ב. בכל מקרה כדאי מאוד שתענה על השאלות שהעלת כאן וכן אתה יכול להגיע לתשובות ("יתכן שאני מפחד ממחוייבות, יתכן שאני כל כך השלמתי עם היותי לבד שאני לא יודע מה זה להיות בקשר עם מישהי"... לפחות להבין אם הבעיות נובעות משם או ממשהו אחר). בהצלחה!

למעלה