כתבתי שיר...תגידו מה דעתכם...בבקשה

כתבתי שיר...תגידו מה דעתכם...בבקשה

השיר הזה הוא אמיתי והוא מספר מה בנאדם מאוד מיוחד עשה ללב שלי
לשיר קוראים: אני אתה נגד העולם אנחנו שנינו זוג אוהבים. אהבנו, חיבקנו, נשקנו לחשנו זה לזו מילות אהבה. קטפת לי את השמיים ואת הכוכבים. לי יש אותך, לך יש אותי. הלב לי דפק בכל פעם שראיתי אותך אתה האור של חיי. הייתי איתי כשאלוהים קטף פרח בחיים שלי. עזרת, פירגנת היית שם בשבילי פשוט מלאך משמיים. פחדתי אותך לאבד גם. אבל אתה אתי הרגעת. כמו פרוש שמך אתה היית החיים שלי ועכשיו זה שנינו נגד העולם ============================================= זה אחד השירים הפחות טובים שלי..כי זהה כאילו אני שופכת בשיר הזה את הלב... אתם חושבים שכדאי לי להביא את השיר לאותו ילד??
 
יחס??????????????

עגעגע געגעגגגגגגגגגגגגעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע
 

ל3

New member
הי שרלי

השיר הוא אמיתי וכמו שאמרת משקף את הרגשותיך וזה כבר מה שהופך אותו ליפה ונכון. אם את שואלת אותי, בהחלט כדאי לתת אותו לאותו מישהו.....למה לא?
 

lu p l a n d

New member
אחות קטנה

היי אחותי הקטנה. אודה ואתוודה כי ראיתי את השיר שלך כבר אתמול אבל כבר היה מאוחר בלילה וכלן אמרתי לעצמי "נישן על זה" אני כמו כן מודה כי מעולם לא כתבתי שירים.כאלו או אחרים.אבל כן כתבתי בזמן חטיבת הביניים מה שנקרא "מכתבי אהבה"...אוף אני תיכף מסמיק עוד פעם בכל אופן.אם הבנתי נכון את השיר אז מדובר באדם שהיה איתך בתקופה קשה."...כשאלוהים קטף פרח בחיים שלי.עזרת.פירגנת היית שם בשבילי פשוט מלאך מהשמיים..." ומכאן אני מבין שמדובר בבחור שהיה ורצה להיות שם-אז איתך. מכאן שכל מה שנישאר זה...רק לשלוח... בהצלחה.
 
תודה ו..

זה פשוט אדם מדהים שהיה איתי כשסבא שליז"ל(לא זה שהיה חולה) נפטרואז רציתי פשוט להתרחק מכולם.
 

gaia20

New member
הי קטיפה

השיר הוא מאוד יפה ולדעתי בהחלט כדאי להביא את השיר לאותו ילד.
 
למעלה