כתבתי שיר

כתבתי שיר

שאני רוצה לתת אותו לבחורה שאני אוהב אני רוצה שתתנו את חוות דעתכם האמיתית מה דעתכם עליו והאם הוא יפה וכל זה אבל האמיתית כי זה חשוב לי כשאני מביט עלייך ושוקע ברוך עינייך המדהימות ליבי לוחש לי "צא להרפתקאה" ליבי לוחש לי להגיד לך דבר מה ואז, כשאני מתגבר על הבושה וכבר אומר לך מילה ליבי שמח לשמוע כל תשובה ממך. כה חכמה. מצחיקה. יפה גורמת לי לחייך, לשמוח להיות אופטימי, לשאוף לטוב רק חבל שאני עדיין מתבייש ויכול לבקש רק דרך השיר שתתני לי צ'אנס, למרות הגיל.

ornit4

New member
שאלה,

אתה באמת חושב שהיא תחזיר לך אהבה? אתה מקווה לקשר, או שאתה סתם רוצה שהיא תדע? היבשות והאדישות מאוד מורגשת בשיר, אבל חוץ מזה הוא נפלא.

ornit4

New member
אכן,

השיר פשוט נשמע אדיש ומיואש כזה. אתה חושב שהיא אוהבת אותך?..

ornit4

New member
אז אולי,

כדאי לך לעשות את זה יותר משכנע, עם יותר רגש. תנסה לחשוב על סיטואציה שבה היא אוהבת אותך ואתם בקשר.. ואז תכתוב את השיר, אני בטוחה שהוא ייצא הרבה יותר טוב. (ושלא תבין לא נכון, השיר ממש טוב גם עכשיו.)

בגלל שאני כותב בערבים

כשחושך ושקט בחוץ והקול היחידי זה של החתולים המיוחמים (
) אז בערב אני אנסה לשכתב אותו מעט.
תודה

../images/Emo210.gif

אני חושבת שאורנית די צודקת. אני חושבת שעדיף לכתוב לה מכתב, ולא שיר. בשיר אין כמעט מקום להעביר את מה שבאמת מרגישים. בן כמה אתה ובת כמה היא שאתה כותב "למרות הגיל"?

אני בן 18 והיא בת 21...

זה בעיה די גדולה ומשמעותית... ולדעתי מכתב לא יכול כ"כ לרגש אותה כמו שיר

../images/Emo210.gif

אני מבינה. אז, לך על זה.
אם היא אוהבת אותך באמת-באמת, אתם תהיו ביחד.

אז זהו..

שאם היא הייתה אוהבת אותי באמת באמת ..היינו יחד ולא הייתי צריך לכתוב שיר אני צריך לכבוש את ליבה, ולכן האקטים הרומנטיים

ornit4

New member
אתה יכול,

לכתוב לה מכתב ובתוכו לשים שיר. זה גם אחלה :]

למעלה