כתבת ביקורת בפורום? אולי תזכה/י בסינגל

bleeding guitar

New member
כתבת ביקורת בפורום? אולי תזכה/י בסינגל../images/Emo168.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=58399 המועצה לעידוד כתיבות ביקורות הופעות בפורום התכנסה וחשבה מה יכול לעודד אנשים לכתוב ביקורות בפורום? התשובה היתה כמובן מובנת מאליה: פרסים!!! אבל רגע, אנחנו כבר מחלקים כרטיסים חינם בפורום להופעות זה לא מספיק? ואללה מסתבר שלא. אז אימצנו את מוחנו הקודח וחשבנו מה עוד אנשים אוהבים? לקבל דברים חינם זה מובן מאליו, איך נוכל לעזור בזה? הא כן, סינגלים!!!
אז קיבלנו סינגלים חדשים של מיטב האומנים (הבילויים, יציאת חירום, אריק איינשטיין, אלי לולאי, חמי רודנר, בלאקפילד ועוד), וחשבנו לחלק אותו לכם... אז מה שוב צריך לעשות? ללכת להופעה, להנות, לחזור לפורום לספר כמה מילים ולקוות שאתם תהיו אלו שתזכו באותו שבוע. עכשיו בטח אתם שואלים את עצמכם, אבל מה אני לא טוב בכתיבת ביקורות, הביקורת שלי היא כלום לעומת הביקורות של... (בלה בלה לא מזכיר שמות) זה לא משנה הרבה מבחינתנו. כל ביקורת היא מבורכת אפילו אם היא רק 5 שורות שאומרות שהבן אדם על הבמה הוא מלך, והיה מעולה. הזוכים לא יקבעו לפי רמת הכתיבה, אלא פשוט בין האנשים שעשו את הדבר הנכון וכתבו. נו אז מתי יש פרסים? איך מקבלים? אז המבצע שלנו מתחיל ביום ראשון, כל הביקורות שירשמו עד יום ראשון הבא ילקחו בחשבון, ובאותו יום גם נכריז על הזוכה השבועי. אם פעילות תקצור הצלחה וכמות הביקורות תעלה נמשיך במבצע הזה לאורך זמן, כרגע הוא עד גמר המלאי (של הסינגלים כמובן) אז יאללה לעבודה אנשים, ביקורות ביקורות ביקורות!!!

Elfangor

New member
יאר, מגניבוס P:

האמפ, בד"כ לוקח לי איזה שבוע לכתוב את הביקורת, אבל אולי אני אספיק לכתוב את פיטר רוט ומאור כהן של מחר ביום שבת =]

gal1983

New member
יפה לכם ...

צפרו את קהל הכותבים ( אני אישית לא אוהב סינגלים - אם יש משהו שאני אוהב אני קונה את הדיסק המלא)

bleeding guitar

New member
זה לא קשור לקניית דיסק ../images/Emo168.gif

אין מצב שיש לי סינגל שאני אוהבת ואין לי את הדיסק. סינגל הוא מזכרת יפה מהדיסק, שהרי הוא לא אמור להגיע אלינו אלא רק לתחנות רדיו. סינגל יכול להעביר את הזמן בהשמעות עד יציאת הדיסק [למשל אלי לולאי שאנחנו נחלק, בנתיים אין לו דיסק וזאת הדרך לשמוע את השיר בלי להוריד מקאזה] תכלס רב הסינגלים שיש לי בבית הם רק מזכרת ולא שמעתי אותם, מצד שני הסינגלים שיש לי של רונית רולנד גרמו לי פשוט להתאהב בה לפני שיצא הדיסק שלה ולפני שהייתי בהופעה שלה. אלו היו 60 שניות או קצת יותר על סינגלים...

Oyster Girl

New member
היי, אבל

אין הופעות של חמי בקרוב
ומזה בא לי סינגל שלו. כל הכבוד על היוזמה
....!

bleeding guitar

New member
אין קשר לו ספציפית ../images/Emo168.gif

כתבי על הופעה אחרת [לכי הלופעות חוץ מחמי
] ואולי תזכי בסינגל של חמי [יש לנו שניים שונים אאל"ט]

Alaithlos

New member
אפשר לכתוב על הופעה שהיא לא מהשבוע?

נגיד שהלכתי לפני חודש? (פשוט כי השבוע אין מצב שאני אלך להופעה
)

bleeding guitar

New member
החלוקה היא לא לשבוע אחד בלבד ../images/Emo168.gif

היא הולכת להתפרש עכשיו על כמה שבועות שבכל שבוע יזכה מישהו אחר בסינגל. ככה שגם אם תכתוב השבוע ביקורת לא אומר בהכרח שתזכה. המטרה היא שאנשים ירשמו ביקורות בדרך קבע ולא ספציפית ביקורת אחת רק כדי לזכות בסינגל.

Alaithlos

New member
זה לא עונה על השאלה ../images/Emo122.gif

אני לא הולכת בדרך קבע להופעות, ועל שתיים שהייתי בהן דווקא כן באתי לכתוב כאן (כלומר, כשיש לי משהו טוב לכתוב, אני בדרך כלל מפנה אותו לכאן, אבל יש עוד איזה שתי הופעות שהייתי בהן וטרם כתבתי עליהן ביקורת) השאלה שלי היא האם ספציפית ל"מבצע" הזה, כתיבת ביקורת על הופעה שראיתי לפני חודש, זה בסדר?

dsol

New member
העניין הוא _../images/Emo189.gif

שאנשים לא יכתבו ר-ק כדי לקבל את הסינגלים.... אלא בגלל שהם רוצים לשתף בחוויות וכדי לצ'פר אותם נחלק את הסינגלים מה שגם... כתיבת ביקורת לא מזכה אותך מיידית בסינגל לא כל אחד יקבל. יפית כבר רשמה איך זה יתנהל

איזה סינגל של הבילויים? ../images/Emo2.gif

או יציאת חירום? ;[ איך אני לא מעודכת... אולי אני צריכה לשמוע יותר גלגלצ?
אחלה של יוזמה

מגניב!../images/Emo47.gif

אחלה יוזמה! כל הכבוד!
חבל שאני הולכת להופעות בתדירות רחוקה משהייתי רוצה (כל כמה חודשים
), מה שלא ממש מאפשר לכתוב הרבה ביקורות.

foo fighterit

New member
יש סינגל של יוני בלוך?

בהנחה וזכיתי, יש לי את החירות לבחור את הסינגל המועדף עלי..?

למעלה