כתבת ביקורת על "חיפה 87"

דהאמא

New member
כתבת ביקורת על "חיפה 87"

תמיד יש מקום לשמוע את הביקורות הטובות ... ואת הפחות טובות ומחמיאות. כל אחד יחליט לעצמו האם הוא מסכים או לא. אישית, אינני מסכים עם כותב המאמר וסבור ש"חיפה 87" הוא אלבום ענק בנוף האומנות הישראלית הדי שומם, אך עדיין - "חיפה 87" לא מתחיל לגרד את הכישרון שהתפרץ ונדף מ"רבות הדרכים". שוב, זוהי דעתי האישית, והזמן יגלה האם הצדק לצידי. קישור לכתבה.

י yuval

New member
אני לא מסכימה.

הוא אלבום מקסים ומרגש! אני מאוד נהנת ממנו, בכל פעם... ואני לא מסכימה איתך דהאמא.. לדעתי הוא בקלות מגרד את רבות הדרכים ואף עולה לרגל!

הביקורות לא משרתות את הקהל

זה עובד הרי ככה.... כל אחד מאיתנו שאוהב מעריך או מעריץ אומן יודע מתי הוא בתהליך עשיה ויודע מתי הוא מתעד להוציא דיסק אף אחד מאיתנו לא קונה דיסק כי המבקרים כתבו טוב או רע לכן הביקורת באשר היא היא לא משרתת אותנו ולמעשה היא לא משרתת אף אחד פרט למבקר עצמו המבקרים יכולים לא לאהוב ולא להעריך יצירות מסוימות ואפילו אלבומים שלמים אז מה??? זה אומר שיש להם את הזכות לקטול לדרוס ולרמוס את האמן? זה אומר שהם יקבעו את מכירות התקליטים? ממש לא ביקורות קשות לדעתי נובעות בתיסכולים של המבקר (תסכולים מזוגיות גרועה מבוס מעצבן,ממצב חשבון הבנק ועוד מליון סיבות ) כי אחרת אין סיבה מצדקת מדוע אדון אריאלי שרון יתבטא בצורה כל כך רעה כלפי אומן שעובד קשה מאוד להוציא אלבום לא נעים לך לאוזן ?לא יפה לך בעין?לא מרגש אותך? זה רלוונטי אבל יש דרך לומר את זה ובטח לא להשתמש במשפטים כמו " כמו כדורי גומי באינתיפאדה,מזכיר את ריכוז הקוק של זוהר ארגוב זה בא מתוך רוע שכנראה מגיע מתוך התיסכולים האישים של המבקר לכן הביקורת משרתת אותו בלבד היא התרופה שלו לתיסכול והפורקן אני בלוכית בנשמה (יוני) ושום ביקורת לא לא משפיעה עליי אני הרי קונה תקליטים לפני המבקר ואנו המבקרים האישים של האוזן שלנו לא אף אחד אחר תמשיכו לפרגן לאומן שאתם אוהבים (שורש א. ה.ב קצת קשה לאריאלי כנראה שהשורש הזה חסר לו בחיו הפרטים כי אם היה לו מספיק הוא היה יודע שזה השורש הכי טוב הכי מענג שזהו בעצם שורש החיים) אחרי הביקורת הגרועה שלו קניתי את חיפה 87 בער לי לשמוע כמה דניאל יכול להיות גרוע הוא מתנגן ברקע והשירים מקסימים ואני מרגישה בתוך תוכי ששורש א. ה . ב מתחיל לעבוד אצלי דניאל ישר כוח אתה מוכשר ואתה מצויין לילה טוב

hodayoyo

New member
טוב, אני לא חושבת שמישהו פה יסכים../images/Emo60.gif

ובלוכית צודקת, כי תכלס הביקורת הזאת לא תשפיע על מי שאוהב את דניאל והביקורת גם מהווה דעה של אדם אחד, זה שכתב אותה.

למעלה