כתבת התעמלות - טקבקו שם בבקשה

SILIVAS

New member
מה המכה בזה?

שון ג'ונסון מעולם לא הייתה קרובה להתקבל לנבחרת של ארה"ב לאולימפיאדה
שנה שעברה היא לא הייתה בנבחרת לאליפות העולם שזכתה בזהב
היא כבר כמה שנים לא ברמה שהיא הייתה בה ב-2007 ו-2008
ולמעשה כל הקאמבק שלה היה יותר בשביל למשוך תשומת לב של המפרסמים אליה ואל הספר שהיא עומדת להוציא ופחות בשביל התחרות והמדליות

Mrpops

New member
SILIVAS אני לא מסכים עם חלק ממה שאמרת

זה נכון ששון ג'ונסון לא הייתה קרובה להיכנס לנבחרת אבל לא בגלל שהיא לא הגיעה לרמה הנדרשת! אלא בגלל שמבחינת הגיל ומגוון מתעמלות הסניור החדשות והמוכשרות שצמחו בארה"ב בארבעת השנים האחרונות (מקיילה מרוני, וויבר, רייסמן, דאגלס, רוס וכו'..) היא נדחקה למטה באופן טבעי לחלוטין. זה נכון ששנתיים לאחר האולימפיאדה בבייג'ינג היא עשתה המון יח"צ לעצמה ושמה בצד את ההתעמלות אבל אם עקבת אחריה בשנתיים האחרונות (ואני עקבתי) היא בהחלט עשתה מאמץ רציני להיכנס לכושר, הורידה במשקל, חזרה לאימונים סדירים ולצערה מכת פציעות קטעהלה את הקאמבק.
אם זאת "מכה" או לא לנבחרת ארה"ב? ברור שלא מדובר פה ב"מכה" ולא הייתי משתמש במילה הזאת. הפוטנציאל האמריקאי נכון להיום הוא הטוב בעולם ואם מרתה תבנה נבחרת אמריקאית נכונה אנחנו גם נראה את הנבחרת הזאת לוקחת את הזהב לראשונה אחרי 16 שנה ...מאז אטלנטה...

אמא לה3

New member
בדיעבד זה לא נכון

היום, אחרי הראיונות איתה/עם מרתה, אנחנו יודעים שהיא לא באמת עשתה מאמץ לחזור. היא אכן רזתה וחזרה לאימונים יחסית סדירים (וכן, גם לי יצא לראות סירטונים מכמה מהאימונים שלה) אבל אולי בגלל הפציעות היא ויתרה על המון דברים הכרחיים למתעמלת ברמתה כמו מחנות אימונים אצל קרולי (שהם תנאי אם אני לא טועה). לדעתי האישית, הקאמבק שלה היה בעיקר משתי סיבות (ואני באמת באמת מנחשת), האחת שהיא פשוט פחדה להפסיק להתעמל..השנייה היא שהיא ידעה שאולי העיסוק הרציף בהתעמלות יביא לה עוד חוזי פירסום כאלה ואחרים...
ואני מסכימה איתך שהפוטנציאל היום לנבחרת הכי טובה של ארה"ב הוא עצום..מעניין מה יקרה בעוד יומיים...

למעלה