כתבת וידאו על שירי מימון פה איזה חמודה כדי לכם לראות... קרן אמרה שתברח לא יהיה בהופעה
I is258 love shiri New member 2/3/06 #1 כתבת וידאו על שירי מימון../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif פה איזה חמודה כדי לכם לראות... קרן אמרה שתברח לא יהיה בהופעה
כתבת וידאו על שירי מימון../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif פה איזה חמודה כדי לכם לראות... קרן אמרה שתברח לא יהיה בהופעה
מ מיימונית בדם New member 2/3/06 #3 חמודה..../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif../images/Emo90.gif איזה מתוקה הייתה מלו.. ובאסה שתברח לא יהיה בהופעה..
חמודה..../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif../images/Emo90.gif איזה מתוקה הייתה מלו.. ובאסה שתברח לא יהיה בהופעה..
I is258 love shiri New member 2/3/06 #4 הראיון שלה אצל יאיר לפיד../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif תכנסו מהדף שער של תפוז...
I is258 love shiri New member 3/3/06 #7 חחחח ../images/Emo67.gifשלי...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif ראיתי שמה עכשיו יש שם גם את השיר
חחחח ../images/Emo67.gifשלי...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif ראיתי שמה עכשיו יש שם גם את השיר
א אסי סרחנה בנשמה New member 3/3/06 #8 פז!!!!!!!!!../images/Emo194.gif כפרע ,יש מצב ענקי שאת באה היום להופעה?!*מחזיקה אצבעות* את חייבת אני מצווה עלייך אני המנהלת [חח די אני מתלהבת ] חוחו
פז!!!!!!!!!../images/Emo194.gif כפרע ,יש מצב ענקי שאת באה היום להופעה?!*מחזיקה אצבעות* את חייבת אני מצווה עלייך אני המנהלת [חח די אני מתלהבת ] חוחו
מ מיימונית בדם New member 3/3/06 #9 יש מצב בהחלט!../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif מצאתי חברה שכמעט בטוח באה איתי.. אז כנראה שכן!!
יש מצב בהחלט!../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif../images/Emo90.gif מצאתי חברה שכמעט בטוח באה איתי.. אז כנראה שכן!!