כתבת צ'ייסרים ל-mako (אתר קשת, ערוץ 2)

tzlilsha

New member
כתבת צ'ייסרים ל-mako (אתר קשת, ערוץ 2)

היי חבר'ה, שמי צליל ואני כתבת של mako. אני פונה אליכם מטעם ערוץ הגברים, בתקווה שתוכלו להמליץ לקורא שמאס בג'יימסון ובושמילס - איזה צ'ייסר הכי כדאי לו לשתות עם הבירה? תהיו יצרתיים, אני רוצה שהכתבה תחשוף את הקורא לצ'ייסרים שהוא פחות מכיר וירצה לנסות: וודקה ואן גוך, אבסולוט אגס, למונצ'לו, עראק (מכירים מותגים ספציפיים ששווה לנסות?) וכו'..כמו כן, למי זה מתאים ומה האפקט? (לדוגמה: באד אפל ידוע כצ'ייסר לכוסיות בגלל טעמו המתוק, אבל יכול להתאים גם לגבר שלא רוצה להרגיש את האלכוהול ובכל זאת לדפוק את הראש/ צ'ייסר של עראק עושה שכרות פחות כבדה מכזאת של וויסקי) כשאתם עונים, אנא ציינו שם (מספיק פרטי, וגם זה לא חובה), והפאב בו אתם עובדים (כן חובה וגם יעשה אחלה פרסומת עבורכם:)). תודה מראש וחג שמח, צליל ([email protected])

Wine Guy

New member
צ'ייסרים

2 רעיונות: צ'ילי וואי - ליקר ישראלי חריף ומגניב! קוקטיל צ'ייסר שנקרא: קיווי-באנגה - חצי צ'ייסר שרטרז ירוק, חצי צ'ייסר סמבוקה שחורה. מניחים את הצ'ייסר בתוך צלוחית קטנה, מוזגים עד שטיפה נשפך מהכוס ומדליקים (גם את הצ'ייסר וגם את מה שנשפך). עם כוס אחרת חונקים את האש. שותים את הצ'ייסר ושואפים את אדי האלכוהול שבכוס... תהנו. גיא - מיה בר

dimonj

New member
גבר את הרעיונות של שאיפה תשאיר לעצמך

זה אחד הדברים הכי גרועים שאפשר לעשות , זה יכול לפגוע במוח בצורה בלתי הפיכה וניתן להשוות את זה להרחת דבק מגע

למעלה