כתבת תרבות ....גם של תושבי רעננה

HayaBee

New member
כתבת תרבות ....גם של תושבי רעננה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473503,00.html

HayaBee

New member
שאלה, יעוץ - הגשם שירד חדר לי לדירה

מסתבר שועד הבית לא דאג לניקוי המרזבים לקראת החורף (האם זה תפקידם?), היה גם סתום בציפויים/כיסויים השחורים של צנרת מים חמים שנזרקו לשם כנראה על ידי מתקיני הקולטים של דודי השמש, לשלשת היונים ושאריות כיסויי הצנורות סתמו את המרזב ובריכה ענקית הצטברה על הגג מתחת לרעפים וכל המים טיפטפו לי לחדר השינה ולסלון. הבאתי גגן ששיחרר את הסתימה הביא לי מהגג את הצנורות השחורים כהוכחה, צילם חלק מהמרזבים מלאי הלשלשת. וכמובן עלה לי כמה מאות שקלים. אני עברתי לגור בבנין בקיץ האחרון. שיפצנו והשקענו והנזק מרגיז מאוד מעבר לכך שלא ניתן להיכנס לחדר בגלל הקערות המוצבות בו לאיסוף המים, לא להאמין איזו כמות אדירה חדרה והרטיבה הכל, מיטה, שטיחים, רהיטים... מה עושים מי יפצה? האם ועד הבית אחראי לענין? אשמח לשמוע עצתכם.

לדעתי זו עלות של הבניין

בכל מקרה טלפני לתרבות הדיור בעירייה ביום ראשון והם יאמרו לך מייד את התשובה הנכונה.

HayaBee

New member
• רוצה להמליץ על בית כנסת ברעננה לבר מצוה

הועתק מפורום בר מצוה ".... • רוצה להמליץ על בית כנסת ברעננה שחגגנו אימא של בתאל ו 23:00 | 21/11/07 שם השבוע בר מצווה, בית כנסת יד בנימין ברעננה, ממש נחמד מאוד, החגיגה היתה של זוג חברים שלנו הם הביאו קייטרינג גלאט כשר מהדרין שעובדים יחד איתי, והיה פשוט נהדר, בית הכנסת יפה מאוד ומושקע, ממש כמו אולם אירועים, עשינו עליה לתורה בבוקר ואז בראנ'ץ, היה ממש נחמד, אז אמרתי שאני חייבת להמליץ פה בפורום. והאמת גם המחירים היו די סבירים אז אם מישהו רוצה עוד פרטים אני אשמח לספר............... http://site.2all.co.il/bekikitchen אתר הבית שלי מהמטבח של בקי באהבה, אוכל ביתי חם וטרי ומזין, באיזור השרון, התמחות במטבח הטריפוליטאי, יש אפשרות לתפריט גלאט כשר למהדרין לאירועים, בריתות, שבתות חתן וכל השמחות שיש. אפשרות למשלוחים באיזור השרון והמרכז פרטים במסרים או במייל "..... .

HayaBee

New member
יריד בבית הכנסת לטובת סוחרי גוש קטיף 7.12.07

7.12.07 יום ו' יריד חנוכה - לעידוד דוכני מכירות של אנשי גוש קטיף ויש"ע מתחיל ב- 5:30 PM ב"עדת בני ישראל" רחוב אברבנל 7 , רעננה. ימכרו: גיזרות נייר, יודאיקה, משחקים, צעצועים, תכשיטים, כלי בית ומתנות, שמן לחנוכיות ועוד. הזדמנות לרכישת למתנות חנוכה . אשת קשר: ג'ודי לב 0543978162

HayaBee

New member
סליחה, נורא לא נעים לי , אבל אנחנו מכירים?'

בחור עורך קניות בסופרמרקט. עובר ליד גברת נחמדה והיא מנידה אליו ראש לשלום. הבחור לא זוכר אותה, חוכך בראשו ואומר: ' סליחה, נורא לא נעים לי , אבל אנחנו מכירים?' ' כן' היא אומרת . 'אני חושבת שאתה האבא של אחד הילדים שלי '. הוא נכנס לשוק, מעביר את כל 10 השנים האחרונות מול העיניים ומנסה להיזכר, אבל הרי הוא לא בגד באשתו מאז הנישואין. ' או, אלוהים. את החשפנית ממסיבת הרווקות שלי? זו שזיינתי על שולחן הסנוקר כשכל החבר'ה מריעים מסביב ? והחברה שלך חובטת בי בתחת עם סלרי רטוב, נכון?' ' לא נראה לי' היא עונה ' אני המורה של הבן שלך...'

HayaBee

New member
איכלוס צומת צפון והכנסת רכבים נוספים לאזור...

אמות רוכשת קרקע סמוך לצומת כפר סבא רעננה צפון תמורת 56 מיליון שקל על השטח ניתן כיום להקים פרויקט למסחר ומשרדים, בהיקף של כ- 56 אלף מ"ר שטחי משרדים או לחילופין, כ-40 אלף מ"ר שטחי משרדים וכ- 8 אלף מ"ר שטחי מסחר וכן כ-800 מקומות חניה שי יוכט 10:2519.11.07 חברת אמות הודיעה היום (ב') כי אתמול בערב חתמה על הסכם עם בעלים פרטיים לרכישת מחצית מזכויות הבעלות והשליטה בחברה אשר פעילותה היחידה הינה החזקה בקרקע בשטח של כ-16 אלף מ"ר, הממוקמת סמוך לצומת כפר סבא רעננה צפון. הקרקע שוכנת במיקום מצוין, במקביל לכביש מס' 4, בסמיכות לכבישים קיימים ולכבישים מתוכננים, דבר המקנה לה נגישות גבוהה. תמורת סך זכויותיה תשלם אמות סך של כ-56 מיליון שקל. במועד חתימת ההסכם תעביר אמות סך של כ-10 מיליון שקל כנגד הקצאת מניות בחברה המשותפת. יתרת הסכום תישא ריבית בשיעור של 5% ותועבר לחברה המשותפת בשלבים כנגד הקצאת מניות נוספות עד כדי 50% מהונה המונפק והנפרע של החברה המשותפת וזאת בהתאם להתקדמות בבניית הפרויקט האמור. על פי התב"ע הקיימת ניתן להקים על הקרקע פרויקט למסחר ומשרדים, בהיקף של כ- 56,000 מ"ר שטחי משרדים או לחילופין, כ-40,000 מ"ר שטחי משרדים וכ- 8,000 מ"ר שטחי מסחר וכן כ-800 מקומות חניה. בנוסף להחזקותיה של אמות במחצית מהחברה המשותפת, תנהל אמות את כל התכנון, הבניה והשיווק של הפרוייקט. בכוונת החברה המשותפת לבנות את הפרוייקט בשלבים עפ"י קצב השיווק וזאת במהלך חמש השנים הקרובות. אבי מוסלר, מנכ"ל אמות מסר: "אנו שמחים לבשר על חתימת עסקת ייזום נוספת. הקרקע הנרכשת הינה איכותית מאד, בין היתר לאור מיקומה באזור צומת כפר סבא רעננה צפון, בסמיכות לכבישים קיימים ולכבישים מתוכננים. מדובר באזור מבוקש על ידי חברות היי-טק ואחרות אשר כיום אינן זוכות למענה מכיוון שאין היצע משרדים ברמה מתאימה. בכוונתנו ליטול חלק פעיל בכל שלבי הפרויקט, החל משלב התכנון ועד שלב האכלוס ולהערכתינו עסקה זו תניב לנו תשואה ראויה."

למעלה