כתב באתר משחקים, חשב ששיחק בUncharted 4 ובעצם שיחק ב2!!!!!!!

כתב באתר משחקים, חשב ששיחק בUncharted 4 ובעצם שיחק ב2!!!!!!!

אחד הכתבים של VGCHARTZ עשה כתבת "בקרוב" על Uncharted 4 במהלכה
הוא ירד על המשחק. הכתב הדגיש כמה הוא אחד המעריצים הגדולים של הסדרה.
וכל מיני כאלה.

איך פאקינג אפשר להתבלבל בין Uncharted 4 לUncharted 2 כשמשחקים בUN2 ולא להרגיש שזה משחק פס3??
Uncharted 4 הוא המשחק שמרגיש הכי Next gen בעולם. גם אם אשתה בקבוק וודקה שלם לא אצליח להתבלבל בינהם!

מילא אם היה משחק בסטריט פייטר 4 בגרסת הפס4 ואומר ששיחק בסטריט פייטר 5 עוד היה יכול לחרטט שהוא עייף או משהו ולא שם לב. אבל דאמט איך מתבלבלים?
בין המשחק הכי יפה בדור (אומנותית וגרפית) למשחק PS3 מ2009?

צירפתי את הדמו של "uncharted 4 " שהוא שיחק בו TGS לעומת UNCHARTED 4 האמיתי, המראות קשים לצפיה.

נ.ב מזכיר לי מישהו לא זוכר מי זה היה שראה אצלי את איינפימוס SS שקניתי את הפס4 ושאל אותי בפליאה למה אני משחק בprototype 2 על הפס4 אם יש לי אותו על המחשב!.
http://www.vg247.com/2015/10/14/letter-from-the-editor-an-apology-to-naughty-dog-and-uncharted-fans/

PlayGirl3

New member
איך מישהו שלא שיחק בסדרה מרשה לעצמו לכתוב ביקורת באתר?

לא מכירה את האתר הזה אבל נשמע חובבני משהו.

CallMeCavanaugh

New member
אני לא יודע איך הם מבחינת ביקורות

אבל האתר הזה נחשב לאחד המקורות האמינים בנוגע למכירות. כמעט כל מי שכותב דיעה על מכירות של משחק או חומרה כלשהם מרפרר לשם. אולי עדיף שידבקו במה שהם עושים טוב ויעזבו את התוכן המקורי.

לדעתי גם במכירות הם תמיד היו זבל.

תמיד היו להם טעויות מביכות, או ליתר דיוק, תמיד יש להם טעויות מביכות בספרית העותקים לפעמים הם גם "מנפחים" נתוני מכירות של משחקיללא שום אחיזה במציאות.
עכשיו הם לגמרי עשו מעצמם צחוק.

אני עדיין מבין את מי שעושה ריפרנס לאתר הזה בנוגע למכירות, כי פשוט אין לנו אתר מערבי אחר שעושה את זה. (בניגוד ליפנים שיש להם כמה מקורות טובים)
אז אנחנו נאלצים להסתפק בחרא הזה.

בטח שנינו נסכים, שאם יש לך פיצריה שכונתית ליד הבית והיא הפיצה היחידה בעיר שלך, זה לא אומר שהיא פיצריה טובה בהכרח :)

עטלפוני

New member
גם דעה של "מפגש ראשון" חשובה

אולי המסקנה תהיה שאפשר להנות גם בלי להכיר את הפרקים הקודמים ? (או ההפך, שהחוויה מבלבלת ועדיף לשחק את הקודמים) זה לא שרק לאלה ששיחקו במשחקים הקודמים יש זכות בלעדית לשחק ולהביע דעה על פרק 4.

PlayGirl3

New member
נכון אבל מסקנה כזו בדר"כ תופסת שורה או שתיים בביקורת אמיתית

הרבה יותר מעניין כמה הסדרה התפתחה ואיך המשחק החדש לעומת הקודמים מבחינות שונות (גרפיקה, עלילה, AI, עיצוב שלבים וכו'). השוואה עם אנקדוטות לפרקים הקודמים בסיפור של דרייק היו מעבירים את הביקורת הרבה יותר נכון לדעתי. לדוגמה מבקר שיכתוב על שלב מסויים שהוא אקשני ומרתק, לעומת מבקר שיכתוב שמאז השלב של הרכבת בUN2 הוא לא התרגש כל כך. שתי הצורות לגיטימיות, אבל האופציה השנייה נשמעת לי טוב יותר כי לכתב כמו גם לקוראים יש רפרנס.

עטלפוני

New member
בהנחה והקוראים מכירים את הסדרה

בתור קורא ביקורת כזו איזכור של סצנת רכבת מפרק 2 לא אומר לי כלום, ולא אבין את הכוונה. ברור שרוב הביקורות צריכות להיות בשלב הזה של הסדרה כתובות ע"י שחקני עבר וכתובות לשחקני עבר, ולא למצטרפים חדשים. ההערה שלי רק היתה בנושא "איך הוא מרשה לעצמו לכתוב", כי לדעתי יש ערך מוסף גם לעין חדשה.
&nbsp
למרות שבפועל כל הביקורות על המשחק הזה מיותרות. בהנחה ואין פאקים טכנים רציניים, אנשים יקנו את המשחק הזה בלי קשר לביקורות, משחק דגל לפס4 מסדרה מוכרת ואהובה - זה באמת משנה מה מבקר כזה או אחר חושב ?

אבל זה מעבר לזה, הוא שקרן הוא הציג את עצמו כמעריץ ותיק

של הסדרה.וריסק לגמרי את אמינות האתר שהוא עבד בו. אני לא מבין מה יצא לו מהשקר הזה.

אולי הוא רצה להיראות מקצועי או הרגיש שזו פדיחה בשבילו לא לשחק במשחקים הקודמים לי לא איכפת אם שיחק בקודמים או לא איכפת לי רק שהדברים שאני קורא יהיו אמינים.

עטלפוני

New member
שני דברים שונים

א. ספציפית הכתב הזה יצא אידיוט, ולא צריך לכתוב יותר ביקורות כי הוא לא אמין
ב. באופן כללי זה לא סותר את זה שאין מניעה לכתוב ביקורת מבלי לשחק את הקודמים.

ברור שאין מניעה לכתוב ביקורת בלי לשחק את הקודמים.

מסכים בהחלט. אני אפילו מחפש מבקרים כאלה לפעמים אם מדובר בסדרה שגם אני לא שיחקתי אותה כי אז אני יכול להזדהות עם הכותב ויודע שהוא יתן לי חוויה נטרלית.

כך עשיתי עם באטמן ארקהם נייט חיפשתי אנשים שלא שיחקו בקודמים.מה שגם
אם נלך לפי העיקרון שרק אנשים ששיחקו בכל משחקי הסדרה יכולים לכתוב ביקורת, אז מעטים המבקרים שיוכלו לכתוב ביקורת על איזושהי סדרה אי פעם :)

אני נכנס לאתר הזה לעדכונים ולפורומים.

אבל גם במה שהאתר מתהדר להצטיין בו "איסוף DATA של מכירות" הוא לא טוב בו.

מישהו 2

New member
לפחות ההכפשה הפכה לסוג של מחמאה לאחר הטעות

עצם העובדה שהוא חשב באמת ובתמים שהוא משחק ב- Uncharted 4, למרות שהוא בכלל שיחק בגרסת הרימסטר של משחק של PS3, וזה היה נראה לו נכון להשוות את זה למובנים של משחקים היום. אולי אפשר להסתכל על זה ש- Naughty Dog עשו עבודה טובה ברימסטר.

ואכן באמת הסצנה של הטנדר שרודף אחריך, ותוך כדי ריצה אתה יורה לאחור. ידעתי שזה נראה לי מוכר מאיפה שהוא... זה באמת היה באנצ'רטד 2 וגם בדמו של 4 בצורה יחסית דומה.

עבודה טובה ברימאסטר או לא.

זה לא מסביר איך הוא התבלבל בינהם. אפילו עורך האתר אומר שאי אפשר לתרץ את הטעות הזו דרך מחמאה לנוטי דוג על רימאסטר מדהים.
(עזוב את זה שנוטי דוג לא עשו את הרימאסטר, כן? ולכן לא אחראים לשיפורים הגרפים)

מבין את זה שיש אלמנטים דומים, סה'כ אותם מפתחים ואותה סדרה, והם ללא ספק ניסו לקרוץ למעריצים של 2 עם הדמו של 4 ולהציף בנוסטלגיה, אבל אין מצב שהיית מתבלבל.

שמעתי על אנשים ששיחקו במשחק ושכחו ששיחקו שבעבר סיימו אותו אבל בדרך כלל זה קרה להם
עם משחקים ממש גרועים, לא עם משחק שמסמל דור שלם כמו uncharted 2 :)

מישהו 2

New member
כמו שטענת

אני יכול להבין את הבלבול , רק אם מדובר בבן אדם שהוא לא בידיוק בעניינים (אפילו באופן כללי, ולאו דווקא ספציפית על אנצ'רטד). זה כמובן גם לא מצדיק את הטעות... כי הוא היה חייב כמובן גם להציג את עצמו כמי שכן בביקורת הראשונית שלו , אולי מתוך רצון להוסיף לעקיצה על כמה שהמשחק שהוא חשב שהוא UC4 נראה 'רע' לדעתו.

טוב שזה נגמר ככה

מישהו 2

New member
אני חוזר בי

מצאתי את הביקורת שלו, וזאת לא ביקורת עם טון של רצון להשמיץ. נראה כאילו הוא באמת יצא מזה יחסית מאוכזב.
הוא הכניס 2 שורות במילים מנומסות מאוד שהגרפיקה של UC4 לא גרמה לו לצאת מן הכלים ושכנראה אין לו את העין להבחין בשינוי הגרפי המשמעותי. שאולי הוא שיחק ביותר מידי משחקי PS3 גדולים (כמו TLOUׂ) שהוא לא יכול להתרגש מהשינוי של הדור הנוכחי.
אבל שהוא מבין שזאת בהחלט נחשבת גרפיקה מדהימה. חח
"אבל גם אם מדובר במשחק הכי יפה בעולם, אני מרגיש שהכול מוכר לי. האם באמת אני רוצה לעבור את כל זה שוב, רק בשביל משחק שנראה יפה?"

בקיצור נראה שהוא באמת טעה, הייתי מאמין שהוא שיחק בזה בעבר בקטנה. אולי רק במשחק הראשון ולא את כולו.

השם ירחם, הוא אומר שנוטי דוג למדה כמה דברים מTLOU

חחחחח! והכי קורע.
Well, no, of course it’s not; for me, Uncharted has always been about visiting amazing places, finding hidden treasures and solving puzzles of ancient technology. I hope, and firmly expect, that the full game is choccas with the kinds of moments that made Uncharted (and Tomb Raider before it) stand so far above rival third-person action games, even when the action gameplay missed the mark

חחחחח הוא בהחלט מנסה להישמע כאחד שיש לו ניסיון עם הסדרה.

תגובת נוטי דוג לכתבה :-
D

https://twitter.com/Neil_Druckmann/status/654304162394451970

למעלה