כתב חידה חדש (נראה לי שהפעם זה קל)

ofribecker

New member
כתב חידה חדש (נראה לי שהפעם זה קל)

איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "אני מספר אחד! ב 93 הגעתי מהכי רחוק שאפשר ב 98 לעומת זאת, גם הגעתי מהכי רחוק שאפשר ובגלל זה אני שוב - מספר אחד! לפעמים ישראלים חושבים שאני לא יכול לדבר אבל אני מודיע שאני חי ובועט." מי זה?

ahakim

New member
השיאים של אילם

בשנת 98 אילם הבקיע מ60 יארד בסוף הרבע השני במשחק בית של דנברץ אני לא זוכר נגד מי, אבל ראיתי את המשחק. היתה בעיטה מ55 יארד ובגלל delay of game זה הפך ל60 יארד. נדמה לי שיש לו גם את השיא בקולגים משנת 93 58 יארד

ofribecker

New member
לא מדויק...

אתה לא רחוק, אבל קצת יותר מדויק: "אני מספר אחד" - כלומר מספר החולצה בדנבר. בשנת 93 ג'ייסון אילם "הגיע מהכי רחוק שאפשר" - הכוונה מהוואי, המכללה בה שיחק שאין ספק שזה מאוד רחוק... בשנת 98 ג'ייסון אילם "הגיע מהכי רחוק שאפשר" - הכוונה לפילדגול השיא מ 63 יארד שהכניס, מה שהפך אותו ל"מספר אחד" במרחק הפילדגול. "ישראלים חושבים שאני לא יכול לדבר" - הכוונה - אילם... "אני חי ובועט" - נו באמת (3) ... צריך יותר מזה?... כל הכבוד לפורום. חידות נוספות יבואו.

dbroncos

New member
אם כבר מדברים על mr automatic

הוא מספר 2 בכל הזמנים בהבקעות מעל 50 יארד. במספר נקודות סה"כ לקריירה הוא אני חושב שלישי. הוא מחזיק את השיא של בעיטות בונוס רצופות בלי החטאה. יש לו גם כמות נכבדה של שערי נצחון, או שערים שהובילו להארכה, הוא בחמישיה הראשונה אי פעם גם בקטגוריה הזאת, אבל אני לא סגור על מיקום מדוייק. אכן, מספר 1. רק דבר אחד קטן - הוא לא שבר את השיא של שער שדה מ 63 יארד, הוא השווה אותו. אבל זאת היתה בעיטה יפה, במשחק שעדיף לא לזכור.

royfr

New member
למה לא לזכור ?

זה היה בעונה הטובה ביותר של דנבר, והם החלו לפתח מעין יריבות עם ג'קסונוויל אחרי הנצחון של הג'אגס בפליי אוף של 97.

למעלה