כתב חידה חדש

ofribecker

New member
כתב חידה חדש

באיזו דמות מעולם הפוטבול מדובר בכתב החידה הבא? "בראש השנה באתי לעולם ואף זכיתי לחוות את המילניום, 'שבע בום' זה כנראה משחק שהומצא על שמי אי שם בצפון-מערב ביום הוותיקים. תמיד עמדתי בראש החץ, בראש השבט ועל ראש ההתקפה היריבה. אנת'וני ברוקס החליף איתי כמה דברים." במי המדובר?

ofribecker

New member
מישהו צריך רמז?

אם כן אני אתן. אבל לא נראה לי שצריך, זה די קל.

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif רמז למי שרוצה

1) תתרגמו את "ראש החץ" ואת "ראש השבט" לאנגלית, זה יקדם אתכם. 2) אנת'וני ברוקס - צריך להחליף שם פרטי בשם משפחה ולהיפך.

royfr

New member
הדבר היחידי שאני יכול להגיד

זה משהו שקשור ל-KC (וזה עוד לפני הרמזים). לפי רמזים נוספים, זה משהו שנולד בראשון בינואר, ומת אחרי ראשון בינואר 2000. האפשרות היחידה הוא דריק תומאס. רק שאני לא מבין את הקשר לברוקס אנת'וני .

ofribecker

New member
רועי, כל הכבוד.

אכן המדובר בדריק תומאס (זכר גיבורים לברכה). דריק תומאס נולד ב 1 בינואר 1967 ("ראש השנה") ומת ב 23 בינואר 2000 (הספיק לחוות את המילניום) "שבע בום...צפון-מערב...יום הוותיקים" - המדובר במשחק של קנזס סיטי מול סיאטל (צפון-מערב ארה"ב) בעונת 1990 שבו הציב דריק תומאס שיא מדהים של 7 סאק במשחק אחד. המשחק נערך ב Veterans day = יום הוותיקים. "ראש החץ" = Arrow Head = אצטדיונה של קנזס סיטי "ראש השבט" = Chief "על ראש ההתקפה היריבה" = על הקווטר בק היריב (דריק תומאס עשה 126.5 סאק בקריירה) "אנתוני ברוקס" - קחו את שני השחקנים - אנת'וני תומאס (שיקגו) ודריק ברוקס (טמפה ביי) ותחליפו שם פרטי בשם משפחה, תקבלו אנת'וני ברוקס ששחקן זה אין, או, דריק תומאס, נושא חידתנו.

למעלה