כתב חידה (קשה הפעם)

ofribecker

New member
כתב חידה (קשה הפעם)

לבקשת הקהל - חידה קשה יותר. איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "אחרי ליל כל הקדושים קרה לי משהו, למרות שבאתי שלושה שבועות אחרי יום הולדת 178. סדרת החמש באה לי בריצה. איזו מין מתיקות ליוותה אותי כשהופעתי במחזמר די מפורסם, מול אדום-לבן-כחול עשיתי 61. פארב, אלוויי, מונטאנה ות'ייזמן הורידו ממני ביחד את החולצה לנצח." מי זה?

ofribecker

New member
במיוחד בשביל גדי, רועי ו dbroncos

נראה לי שזה יותר קשה הפעם...

royfr

New member
טוב , אז חלק מרמזים נותנים

באתי שלושה שבועות אחרי יום הולדת 178 - 25 ביולי 1955, תאריך הלידה שלו. מתיקות, sweetness - כנויו. מול אדום לבן כחול עשה 61 - 61 יארד בסופרבול נגד הפאטס. אין לי מושג לגבי הרמזים האחרים אבל זהו וולטר פייטון.

ofribecker

New member
טוב, אז ככה

הדמות - נכונה - וולטר פייטון, וכל הכבוד!!! הרבה יותר מהר מהצפוי. תאריך הלידה - לא 1955 אלא 1954 אבל גם לא הסברת את הקשר. מתיקות - אכן sweetness היה כינויו של פייטון בשיקגו (מחזמר מפורסם). 61 יארד בסופרבול - נכון ואגב זה גם הספיק בשביל להיות הראשר המוביל באותו משחק שבו ניצחה שיקגו 46-10. אבל מה עם שאר הרמזים? מה קרה אחרי ליל כל הקדושים? מה היא סדרת החמש שבאה לו בריצה? איך מתקשרים ארבעת הקווטרבקים שצוינו להורדת חולצתו לנצח?

royfr

New member
ה-QB

פארב -4 ת'ייזמן ואלווי - 7 מונטנה - 16 מספרי החולצה של כל אחד - יחד - 34. תאריך הלידה - טעות שלי, וזה 3 שבועות בדיוק אחר ה-4 ביולי ה-178.

royfr

New member
סדרת ה-5

5 אליפויות NFC בריצה. Halloween ? קשור לפטירתו ?

ofribecker

New member
אפשר לומר שפיצחת הכל

סדרת החמש בריצה = חמש עונות ברציפות 1976-1980 כמוביל הליגה ביארדים בריצה. הקווטרבקים = ספרת נכון 7+7+16+4=34 מספר חולצתו של פייטון ש"הופרשה" לנצח. 1.11.1999 הוא תאריך מותו של פייטון שזה יום אחד אחרי ליל כל הקדושים (האלווין) האחרון של המילניום הקודם. כ ל ה כ ב ו ד !!!

Yo-man

New member
לא הבנתי את ה-178

זה אמרו להיות ה-17 לאוגוסט או היום ה-178 של השנה ?

royfr

New member
הסבר

25 ביולי 1954, זה 3 שבועות אחרי ה-4 ביולי 1954, שהוא 178 שנים אחרי יום העצמאות של ארה"ב.

Yo-man

New member
פששששש. הלכתם רחוק הפעם

סחטיין

למעלה