כתב חידה

ofribecker

New member
כתב חידה

איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "הבנים על הפרות - זה המשחק שלי. תמיד באותו המקום, כולל הבת-מצווה, למרות שבצעירותי דווקא נדדתי מהדרום למערב. כשהייתי ממש ילד הייתי אצל הנרייאטה. ההישג הגדול שלי הוא שלוש מארבע, ויש כמה כמוני - סטיב יאנג, אולסי פרי, אורי מלמיליאן, ארצ'י מאנינג אין לי עכשיו זמן לפרשנות. נתראה." מי זה?

royfr

New member
אוי, זה קל

הבנים על הפרות - קאובויז תמיד באותו מקום - בדאלאס כולל בת המצווה - 12 עונות ב-NFL. למרות שבצעירותי נדדתי מהדרום למערב - החל לשחק במכללות באוקלהומה, וסיים ב-UCLA. כשהייתי ילד, הייתי אצל הנרייטה - הנרייטה אוקלהומה, איפה שהוא גדל. ויש כמה כמוני - כולם שחקו עם המספר 8. זמן לפרשנות - היום פרשן ב-FOX. חסר לי השלוש מארבע, כי הוא לקח שלושה SB. הכוונה פה לטרוי אייקמן.

dbroncos

New member
אופס ../images/Emo4.gif

לא ברור לי למה לא ראיתי את ההודעה הזאת. הייתי צריך לדעת שהשאלה הזאת לא תחזיק שעתיים. לגבי ה 3 מ- 4 : 3 פעמים ב- 4 שנים שהם הגיעו לסופרבול

dbroncos

New member
קל מאד

סוף סוף הספקתי לראות את החידה לפני הפתרון, אבל הספיק לי הזמן במחצית שבמשחק של פיטסבורג לזהות אותו, ואפילו למצוא שהוא אכן עבר לגור בהנרייטה בתור ילד. נתת הרבה יותר מדי רמזים לשחקן שפרש לא מזמן. בנים על פרות - cowboys באותו מקום כןלל הבר מצווה - 12 שנים בדאלאס בצעירותו נדד מהדרום למערב - התחיל באוקלהומה, נפצע, והוביל את UCLA בגדול. ההישג הגדול - שהיו לידו שחקנים גדולים שהובילו את דאלאס
מצטער, לא מעריך אותו - ההישג הגדול שלו היה להיות בקבוצה הנכונה
המספר על החולצה אכן נלבש ע"י גדולים באמת. והפרשנות של טרוי אייקמן לא חסרה לאף אחד ...

ofribecker

New member
כל הכבוד!

כל הכבוד לשניכם. רמז אחד פתרתם חלקית והוא ש"הנרייאטה" זה לא רק מקום אלא שם בית הספר התיכון באוקלהומה שבו שיחק מיודענו. נתראה בחידות הבאות, לפעמים זה באמת קל...

gadotmi

New member
תגובה

עופרי, נו באמת.... זה היה ממש ממש קליל. בפעם הבאה תתן רמזים קצת פחות שקופים (בנים על פרות, מספר 8...)

למעלה