כתב חידה

ofribecker

New member
כתב חידה

על פי רעיונו של רועי פרידמן (royfr) מי הדמות מעולם הפוטבול המסתתרת בכתב הבא: "באתי מהצפון הרחוק וסיימתי בצפון, יש לי שלוש אקסיות, שעם הראשונה גברתי על האחרונה בגדול, ועם האמצעית ארזתי חפצים. במקור הייתי חתול בר וניתרתי רחוק מאוד בלבן, יש לי שיא שאותו עבר שכן מהצפון וגם מישהו מהדרום הרחוק. אני היחידי בהיכל!" מי זה?

Yo-man

New member
קורט וורנר ???

רק ה"ארזתי חפצים" קישר אותי אליו, ואז אנסתי את הרמזים: הוא שיקח בקנדה (הצפון הרחוק), 3 אקסיות - זה קבוצות ? אין לי מושג... ולמה הוא היחידי בהיכל - גם אין לי מושג, שכן הוא לא בהיכל התהילה, אבל איפה כן ? סתם זרקתי ניחוש ואין לי זמן לבדוק אותו לעומק. Sorry

ahakim

New member
Warren Moon

באתי מהצפון הרחוק - אוניברסיטת וואשינגטון וסיימתי בצפון - KC יש לי שלוש אקסיות - יוסטון, מינסוטה, סיאטל שעם הראשונה גברתי על האחרונה בגדול - ניצחון על סיטל עם יוסטון בפליי אוף 87? ועם האמצעית ארזתי חפצים במקור הייתי חתול בר- וניתרתי רחוק מאוד בלבן, יש לי שיא שאותו עבר שכן מהצפון וגם מישהו מהדרום הרחוק - יארדים לקריירה - 49325 לפניו מרינו ואלווי אני היחידי בהיכל!" - יכול להיות שהוא ה QB השחור היחידי בהיכל התהילה? הרמז שעזר לי להתחיל לחפש הוא השיאץ זכרתי שהוא אחד הראשונים במסירות

ofribecker

New member
מה קורה? זה לא ייפתר?

יותר מדי זמן החידה הזו מחזיקה מעמד...

dbroncos

New member
לא היה קשה,פשוט היו לי בעיות להתחבר

מדובר בג'ון סטיינרוד, הבועט של קנזס, בסופרבול הראשון שלהם, שבו הם הדהימו את מינסוטה (אל תכעס יורם, אבל זה קרה למינסוטה עוד כמה פעמים ...) באתי מהצפון : הוא מנורבגיה סיימתי בצפון : מינסוטה 3 אקסיות : קנזס שם הוא בילה את רוב הקררירה, ואח"כ גרין ביי (ארזתי חפצים) ומינסוטה (שהפסידה לקבוצה הראשונה - קנזס בסופרבול). ניתרתי רחוק בלבן - היה גולש סקי בתחילת דרכו. לגבי חתול בר - אאלי קשור לכינוי של המכללה ? לא יודע. לגבי השיא, יכול להיות שהכוונה לסה"כ FG, שיא שאותו עבר מורטן אנדרסן (השכן הצפוני) ?

royfr

New member
שחקת אותה בגדול

יאן סטנרוד, זה השם הפתרון המלא: באתי מהצפון - נורווגיה ושם סיימתי - במינסוטה. שלוש אקסיות ..... - KC, פאקרס ומינסוטה - הוא שחק בצ'יפס כשהם לקחו את הסופרבול היחיד נגד מינסוטה. חתול בר - Montana State Bobcats - אכן , מכללה. ניתר בלבן - היה אלוף המכללות בקפיצות סקי. השיא - הכי הרבה FG, עברו אותו בין היתר מורטן אנדרסן (שכן צפוני מדנמרק) וגארי אנדרסון (מהדרום הרחוק - דרא"פ) , וכן ניק לאורי (גם KC לשעבר). היחידי בהיכל, כרגע הוא הקיקר היחידי ב-HOF.

למעלה