כתב חידה

ofribecker

New member
כתב חידה

מי הדמות מעולם הפוטבול המסתתרת בכתב הבא: "הייתי כוכב! כוכב גדול! זה שאני עדיין במקצוענים של חתולי הפרא, זה רק לעת זקנה. התפרסמתי בנעליים, ובזכות השורה: אחד-שניים-הפסקה-שניים. התנינים לא אכלו אותי, להיפך, עזרתי להם בדיוק באמצע תקופת השלטון של החלשים. איפה שהמוביל סופר עד 17 אני עברתי את החצי." מי זה?

ahakim

New member
Emmett Smith

משחק באריזונה (WILD CATS) תנינים - שיחק בפלורידה גאטורס על יתר הרמזים אני אחשוב בהמשך

dbroncos

New member
מזל שהצלת אותי

בהחלה חשבתי שמדובר ברודני פיט (זקן בחתולי הפרא של קרולינה). אבל לפי התנינים הבתי שמדובר במכללת פלורידה והוא מקליפורניה, אז התחלתי לחפש veteran משם בקרולינה, ואז ראיתי את ההודעה שלך. אריזונה זה בכלל ציפורים (אלא אם כן הכוונה למכללת אריזונה), אז לא הייתי מגיע לזה. אבל אם זה אמיט סמית אז ואז גם הרמז של ה- 17 ברור, הרמס על הכוכב (תרתי משמע). לגבי שורת ה"אחד-שתיים" ? אין לי מושג. הם לקחו 3 סופרבולים ב- 4 שנים, אבל זה לא זה.

ofribecker

New member
איך הרמז של ה 17 ברור?

לא פירטת, זה לא כזה פשוט... וחוץ מזה - יש עוד המון רמזים שלא פתרתם עדיין...

ofribecker

New member
הפתרון המלא

אכן - המדובר באמית סמית'. הייתי כוכב - הכוכב אשר על קסדת הקאובויס. כוכב גדול - הוא אכן היה (ואולי נשאר) כוכב גדול. מקצוענים של חתולי הפרא - אריזונה בקולג' נקראת וויילד קאטס ואמית משחק במקצוענים של אריזונה (לעת זקנתו). התפרסמתי בנעליים - פרסומת נודעת של נעלי ריבוק בה כיכב אמית סמית ובה הוא הוא מופיע כאילו שהוא מנהל אורווה של סוסים (שהם אנשי ליין ההתקפה של דאלאס)רק לשם התזכורת למי שזה לא מצלצל לו - משפטים מתוך הפרסומת היו "אלה הסוסים שלי"... "כאן הם רועים"... "וזה כוכב הלכת שלי - ריבוק". השורה אחד-שניים-הפסקה-שניים - מספר הטצ'דאונס של אמית בכל אחד מהסופרבולים של דאלאס בשנות התשעים כשהגיעו לשם 3 מתוך 4 עונות ברציפות. התנינים - גייטורס, מפלורידה, המכללה בה שיחק בסוף שנות השמונים - באמצע תקופת השלטון של האן אף סי ("החלשים" העונה) שלקחה את הסופרבול 13 פעמים ברציפות 1985 - 1997. איפה שהמוביל סופר עד 17 - מספר הטצ'דאונס בריצה העונה - לדאנייאן טומלינסון כבר הגיע ל 17 בעוד אמית סמית' כרגע עם 9 (מעט יותר מחצי של 17). חידות נוספות יבואו.

royfr

New member
אני לא מאמין

את סטנרוד פתרו תוך יומיים, ואת סמית', עד עכשיו לא הגיעו אליו, עם כל הרמזים ?

למעלה