כתב חידה

ofribecker

New member
כתב חידה

על-פי רעיונו של רועי פרידמן (royfr) איזו דמות מעולם הפוטבול מסתתרת בכתב החידה הבא: "אחי הוא מטבע של ירוקים מהמפרץ, לי יש שתי טבעות של סוסים ואחת של ציפורים, באתי מהסוואנה ב 96 אל מול כוחות הכסף השחור, דיברתי הרבה במגרש ומחוצה לו, כמו שלמה שרף, שפיגלר, שפיגל, תמיד הייתי מאוד צמוד לסוף." מי זה?

Yo-man

New member
אני חושב שיש לי

שאנון שארפ. "אחי הוא מטבע של ירוקים מהמפרץ" - אולי בראט פארב (Quater) הוא אחיו (Green gay) ? "לי יש שתי טבעות של סוסים ואחת של ציפורים" - שני נצחונות בסופר בול עם דנבר ואחד עם בולטימור לא בדקתי מה קרה ב-96 ואיפה זה הסוואנה, אבל זה בטח קשור איכשהו לאוקלנד (כסף ושחור) "דיברתי הרבה" - Oh yeah. זה היה הטיפ שהסגיר את התשובה בתחילתו של תהליך וכמו שפיגלר וכו' גם הוא נהיה פרשן.

ofribecker

New member
יורם, אין לי מושג איך...

... מכל הפתרונות הלא נכונים של הרמזים שאתה מציע, הצלחת לפגוע נכון בדמות!!! רק רמז אחד פתרת נכון - טבעות הסופרבול. (ואולי גם את גרין ביי, אבל לא הכוונה לפארב).

ofribecker

New member
זו כבר התקדמות...

... איך קוראים לאח הזה? מה זה סוואנה? מה זה 96 אל מול כוחות הכסף השחור? איך קשורים אנשי הכדורגל שהוזכרו? מה זאת אומרת - תמיד צמוד לסוף? איפה אתם? יאללה...

LuCkY SoB

New member
עוד קצת תשובות

"אחי הוא מטבע של ירוקים מהמפרץ" - לאח שלו קוראים כמו המטבע הבריטי - סטרלינג שארפ, וויד רסיבר ששיחק בגרין ביי. סוואנה זה שם המכללה שהוא שיחק - סוואנה סטייט יוניברסיטי. "תמיד צמוד לסוף" - בתרגום לאנגלית: טייט אנד. הדבר המשותף היחיד שאני מוצא בין שרף שפיגלר ושפיגל לשארפ, זה שהשמות של כולם מתחילים באות ש'. אבל בטח זה לא נכון. 96 אל מול כוחות הכסף השחור" - אני מניח שזה קשור איכשהו לאוקלנד אבל אני לא יודע למה.

ofribecker

New member
לא נשאר הרבה...

כל הכבוד. כל מה שכתבת - נכון מאוד!!! גם עניין השמות באות שין. אז נשאר רק העניין של 96 מול כוחות הכסף השחור, ונכון - זה קשור לאוקלנד. לשאנון שארפ רשומה קבלת מסירה לטצ'דאון של 96 יארד מול אוקלנד. זהו. פיצחתם. ושוב תודה לרועי פרידמן על הרעיון.

LuCkY SoB

New member
ועוד נקודה קטנה

הוא לא תמיד היה טייט אנד. הוא התחיל את הקריירה בתור רסיבר ורק לאחר עונת הרוקי שלו בדנבר הוסב לתפקיד הטייט אנד.

למעלה