כתב חידה

CKYEN1

New member
כתב חידה

מי מסתתר מאחורי כתב החידה הבא: הגעתי מהרוח כמו ריי, רק שש שנים אחרי. אני תמיד נמצא מאחורי כולם, אבל בשנייה כולם מאחוריי. מהשנה הראשונה אל השנייה עליתי ב83 אך ירדתי ב1. בשנה השלישית נסעתי מזרחה לבית הלבן והשלמתי אחד אחד אחד. כן, יש לי שם של דמות ידועה בארה"ב וגם שהילדים עצובים אני שמח. מי אני????????

Amir BA

New member
ניחוש

אד ריד, הסייפטי של בולטימור. בעצפ לפי שני הרמזים הראשונים...כל השאר לא ככ מתחברים לי. "הגיע כמו ריי מהרוח" - ריי לואיס חברו לקבוצה, שניהם הגיעו ממיאמי הוריקנס (רוח). אני תמיד נמצא מאחורי כולם - סייפטי.

ofribecker

New member
פתרון

קלינטון פורטיס הגיע לדנבר ממיאמי הוריקיינס בדראפט 2002 (6 שנים אחרי שריי לואיס נבחר ב1996). עלה ב 83 יארד ריצה מהשנה הראשונה לשניה (1508 - 1591) וירד בטצ'דאון ריצה אחד (15 - 14). עבר לוושינגטון בשנה השלישית ובסה"כ השלים עד כה 111 תפיסות מסירה. שם של דמות ידועה = קלינטון. "כשהילדים עצובים אני שמח" = לא בטוח אבל אולי שיר של פורטיס?

ofribecker

New member
תיקון קל \ תוספת

אולי "כשהילדים עצובים אני שמח" מתיחס לאהבתו של קלינטון פורטיס למשחקי וידאו. הוא מרבה להשתעשע בכך ובמשחקים כאלה כשהוא מנצח הילדים (שמפסידים) כנראה עצובים... פרט לכך - שכחתי לציין ש "אני מאחורי כולם ושניה אח"כ..." מתיחס כנראה לכך שהוא ראנינג בק מאוד מהיר (אולי המהיר בליגה).

Amir BA

New member
וואלה יפה עופרי

הייתי בכיוון של מיאמי, אבל טעיתי בשחקן

CKYEN1

New member
פשששששש יפה!

הכל נכון במה שכתבת אין לי מה להוסיף חוץ מזה ש: "שהילדים עצובים אני שמח" - ילדים עצובים - לחזור לביה"ס - 1 בספטמבר - היום הולדת של פורטיס.

למעלה