כתב עט אלקטרוני מרתק - הרשת הגאוגרפית

ש מים

New member
כתב עט אלקטרוני מרתק - הרשת הגאוגרפית

אני ממליץ מאוד!
(חוץ מזה שפרופ' קרקובר הוא אחד האקדמיים שאני יותר מעריך, ובעיקר בולט לטובה - ביושרו וביושרתו - בקרב החוחים של אונ' ב"ש
).

ש מים

New member
הערה (לתקציר על תאוריית קריסטלר)

למען ההגינות, בשל חשיבות הנושא הנכתב ובשל חשיבות התחום עבורי, אני חייב לכתוב גם ביקורת, ולא רק שבחים, וזאת במטרה שהיא גם תהיה ביקורת בונה, שתאפשר חשיפת תחום מרתק וחשוב זה לקהל רחב וטוב:

עפ"י התקציר, המחקר חמוב מאוד ומעניין מאוד. אבל... הבעיה היא עם שפת הכתיבה: לצערי אנו נוכחים כאן שוב במחקר/מאמר שנכתב עבור "מעגל פנימי ביותר" בלבד, בשפה פלצנית וגבוהה, ובהחלט כזו שמרחיקה כל קורא ומתעניין פוטנציאלי, שאינו מתחום מגדל השן האקדמי-גאוגרפי-כלכלי. וחבל.

אצל קרקובר עשיתי את עבודת הסמינריון שלי

בתואר הראשון (נתן לי 90 למרות שהגשתי באיחור של כמה חודשים...). מעבר לזה שהוא אחד המרצים הכי נחמדים שהיו לי אי פעם, הוא גם איש אקדמיה משכמו ומעלה. לא סתם מינו אותו לתפקיד דיקן הקמפוס באילת.

לגבי "יושרו ויושרתו" - יש אנשי אקדמיה ישרים גם מימין וגם משמאל (לא כאלה שתומכים למשל בחרם אקדמי על ישראל - מבחינתי הם בזויים). אני רק חייב לציין שלא אהבתי במיוחד שמרצים היו מכניסים להרצאות את הדעות הפוליטיות שלהם, ולא משנה מאיזה צד של המפה הפוליטית.

ש מים

New member

לא למדתי אצל קרקובר (אני תוצר של אונ' ת"א וחיפה). אבל לפני לא מעט שנים היתה סדרת התכתבויות/דיאלוגים עניפה מאוד איתו, ומשם התרשמותי. שמח לראות שלא טעיתי!

למעלה