זה עובד, אבל........... צריך לעבור על כל מספר בנפרד, והמספר נראה קטן מאוד, אז צריך גם להגדיל את הפונט.אני מודה שלא יצא לי לעבוד הרבה עם כתב עילי/תחתי ולכן מה שאני מכירה זה את הסימון הידני כל פעם מחדש, אבל כשאני אהיה ליד מחשב אני אנסה לבדוק אם יש דרך אפקטיבית יותר להגדיר אותיות ככתב עילי/תחתי.
.זה עובד, אבל........... צריך לעבור על כל מספר בנפרד, והמספר נראה קטן מאוד, אז צריך גם להגדיל את הפונט.
אשמח אם תמצא דרך קלה יותר.
מצורפות 3 תמונות.
E-1 המצב הקיים
E-2 לאחר השימוש בכתב תחתי
E-3 לאחר הגדלת הפונט.
.תודה, אבל.... ניסיתי ולא קרה כלום.
השאלה האם תוך כדי כתיבת הנוסחה ולפני כתיבת המספר ללחוץ על _+CTRL+SHIFT או לאחר מכן.
והאם אין דרך להגדיר לכל המסמך בזמן הכתיבה? או שצריך לאחר סיום הכתיבה לעבור נוסחה נוסחה ולתקן?
.תודה, אבל.... ניסיתי ולא קרה כלום.
השאלה האם תוך כדי כתיבת הנוסחה ולפני כתיבת המספר ללחוץ על _+CTRL+SHIFT או לאחר מכן.
והאם אין דרך להגדיר לכל המסמך בזמן הכתיבה? או שצריך לאחר סיום הכתיבה לעבור נוסחה נוסחה ולתקן?
כן, המקלדת של המחשב ויש לי רשימה די ארוכה של יסודות/מלחים להקליד.באיזו מקלדת את משתמשת - במקלדת שולחנית ?
כן, המקלדת של המחשב....
לא.כן, המקלדת של המחשב ויש לי רשימה די ארוכה של יסודות/מלחים להקליד.
זה משנה אם אני בוחרת במקשים השמאליים או הימניים של ctrl+shift?
עוד לא ניסיתי, כולל היום......ו...
ניסיתי עכשיו, לא קורה כלום בלחיצה על + ctrl.ו...
אוי... שכחתי ככל הנראה.ההוראות היו למסמך בוורד. חבל שלא ציינת שהקובץ הוא באקסל.
How to superscript and subscript in Excel (text and numbers)
Learn how to do subscript in Excel and how to add superscript to text values and numbers: keyboard shortcuts, custom format, writing superscripts and subscripts with a mouse, and more.www.ablebits.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.