כתובות בצרפתית על הכביש: "תמות"

מאדמאן

New member
כתובות בצרפתית על הכביש: "תמות"

ככה, בצרפתית, השפה הדיפלומטית ביותר בעולם, משמש לקללות כנגד לאנס ארמסטרונג לצד מאות ציורים של מזרקים מקבלים את רוכבב האופניים הגדול בהיסטוריה. עוד כתוב: epo או "רוצים שלום" - נגד מלחמה וכהנה וכהנה דברי חוכמה... איפה מיקו: בשם הספורט הצרפתי, הרי זה הדבר הספורטיבי ביותר שניתן לעשות..

miko1810

New member
כתבתי, ואני חוזר ואומר

אופניים עבורי זה דבר שהוא מעל להמון אחרים! מי שרוצה את אישתי, אין בעייה! את האופניים שלי?? נא באוזן!! (צוחק) חורה לי, ואני מרגיש חרא עם זה שישנם כאלה חוליגנים בענף שלנו! יותר מחורה לי!! אני עוד זוכר את הפעם השישית של אדי מרקס, איך מישהו הכניס לו בוקס בבטן! ואני עדיין זוכר את גרג למונד בעלייה לטורמאלט מניף ידיים וצורח על כולם, לאחר שהוא והשוויצרי הגבוה (שכחתי את שמו) עברו את ברנרד הינו והקהל לא אהב את זה. ממש מגעיל! מה אני יכול לאמר, ממש מגעיל!!

האם אתה זוכר באיזו שעה ראית זאת...

היום על הכביש, אנחנו רוצים למצוא את הכתובות (למאדמן)

מאדמאן

New member
בערך ב 16:00 פשוט לא יכולתי להמשיך

לשבת ולאות וקמתי לכתוב לכם. היה כתוב "קרב" עם שווא נח בראש המילה (זו צרפתית... כן ..) וסגול ב"ריש" והב רפויה. creve - שזה אומר גם תיגווע, או תתפנצ'ר - זה משחק מילים אבל זה היה מצוייר מעל מזרק ענק (אחד מהמזרקים הגדולים). זה אומר הכל. חשוב מצד שני להדגיש שהטלויזיה הצרפתית היום התפרעה בשבחים שלה לארמסטרונג, "שאפו" היתה המילה הדומיננטית שנשמעה וגם חשוב מאוד לומר שגם ז'אז'א וגם טבנה שיבחו אותו לשמרות שיכול היה לנהוג כג'נטלמן ולהניח לקולדן לנצח, הוא לא עשה את זה. טבנה מסביר שחשוב לומר שארמסטרונג לקח את הנצחון הזה עבור הקבוצה שלו, לא עבור עצמו. הם אומריםש עם קבוצה כזו שנותנת הכל בשבילו, הוא היה חייב לעשות את המאמץ ולקחת את המקצה. היום ארמסטרונג הראה לנו שוב שהוא גם לג-סטרונג

למעלה