כתובות מייל שלכם- לשימושי בחו"ל

The Cat Woman

New member
כתובות מייל שלכם- לשימושי בחו"ל ../images/Emo9.gif

חבר'ה,
שמחה אני להודיע כי רשמית אני טסה ב27/11 לסנטיאגו, בירת צ'ילה. כדי שאוכל להיות איתכם בקשר גם משם- אנא שרשרו לכאן את כתובות המייל שלכם, אני מכינה רשימת תפוצה- כך אוכל לשאול מה נשמע ולהתעדכן בחייכם הסוערים
וגם לשלוח לכם קצת תמונות משם...
תודה

היויו

New member
שלי בעבודה (החדשה ../images/Emo8.gif)

יאיראב באמדוקס נקודה קום. אם צריך יותר פירוט - במסנ
את גם יכולה פשוט לעלות מולי במסנ מדי פעם וזהו

The Cat Woman

New member
לעלות מולך במסן? ../images/Emo6.gif

"תעלי מולי במשני. רות."
אחחחח הימים במחסום 300... אולי פשוט תכתוב את הכתובת הנורמלית? אני לא מבינה כלום מ "יאיראב באמדוקס דוט קום" קשה לכתוב ככה- [email protected] ? כך שמה שנשאר לי זה רק לעשות קופי-פאסט?

היויו

New member
יש סיבה שלא עושים את זה על מיילים עיקריים

(וכמעט כתבתי לך "בראשי" LOL) קוראים לה ס-פ-א-ם !!! אז כותבים בצורה שונה כך שבוטים (מכונות אוטומטיות שסורקות את האינטרנט תמיד) לא יצליחו לעלות על המייל הזהולשרבט אותו לתוך כל כתובות המייל שלהם ולשלוח לי מיילים סטייל "הדרך אל האושר"
(בא לי להרוג אותם כבר יחד עם האושר שלהם). אז יאיראב זה כמו ששומעים,כשיאיר כותבים Yair ואב זה AB ,באמדוקס זה שטרודל ואחריו AMDOCS ודוט קום זה דבר שלא צריך לתרגם,נכון? (נקודה COM בכל זאת ). אז זה המייל שלי בעבודה החדשה. כל מי שרוצה יכול לשלוח לי לשם ואם מישהו ישלח לי ספאם- אני אתנקש לו במחשב
(אתם לא באמת רוצים לדעת איך אני יכול לעשות את זה, נכון ??
)

היויו

New member
תפעילי את המחשב שלך, תני לי כתובת מייל...

משם אני מוצא IP.מרגע שאני מוצא את הIP שלך אני יכול להשתלט בכאילו VPN דרך VNC או RDP על המחשב או סתם לשלוח לו סניפר שיגלו דברים קטנים אך חשוביםכמו מה הOS שלך, מה הMAC ADDRESS וכן הלאה ומשם - הדרך לשתלטות על העולם,פינקי,היא קצרה !!! מואהאהאה!!! ובמילים אחרות - עזבי אותך שטויות. אני פשוט שונא ספאם וזו אחת הדרכים להמנע ממנו.

lacrimosa girl

New member
בקיצור- להיזהר ממך.

אתה יותר מסוכן מדניאל בסמטה חשוכה!
הא, חינכנו אותך טוב.
[מה, חודש בפורום וכבר מתחיל לאיים... תלמיד מצטיין
]

The Cat Woman

New member
יה ז'נה בוט, אה בלהבלה אנה אנה בלה בלה בלה...

זה אומר "אני מכיר בוט, קוראים לה אנה, אנה זה הוא שמה"
איזה שיר מטומטם... (רוצה בנות כאילו)

blacknwhite

New member
הנה שלי../images/Emo9.gif

(ואני אקח לעצמי את כתובת האי-מייל של אנשים גם... כי...... אני לא ממש אוכל להתחבר למסנג'ר מיום רביעי הקרוב
) [email protected]

למעלה