כתוביות בעברית

המרחפת

New member
כתוביות בעברית

בתכנית התחקירים של הערוץ הראשון, "חשיפה", יש באופן קבוע כתוביות ללקויי שמיעה. הכתוביות ברורות, ברמה טובה ותואמות לחלוטין את המדובר בתוכנית. התוכנית משודרת בערוץ 1, ימי רביעי בשעה 20:30. חבל שאין כתוביות גם ל"תוצרת הארץ". אתמול היה שם ראיון עם הלהקה האהובה עליי, לא הבנתי כלום...

royik

New member
תודה על המידע! ../images/Emo44.gif

ראיתי פעם אחת התוכנית (הגעתי באמצע) והיה מעניין ונחמד לצפות בתוכנית תחקירים ישראלית וגם להבין, לשם שינוי. עוד תוכניות עם כתוביות מקוריות שאני יכול להמליץ עליהן (אבל משודרות בשידור חוזר כמובן...) הן התוכנית עם גיא פינס (ברח לי פתאום השם!), ו"שבתות וחגים" (אני יודע שאת אוהבת לצפות בזה - ע.) וזה מה שאני יודע לפחות שקיים כרגע. חבל שהמגוון לא רחב יותר... אני מקווה שעם הזמן המבחר יגדל.

המרחפת

New member
אתה צודק,

אני מאד אוהבת את שבתות וחגים. אבל שם, רק השידורים החוזרים הם עם כתוביות, ויותר קשה לעקוב מתי השידורים החוזרים. את תוכנית התחקירים אנ יפחות אוהבת, בעיקר כי הטון הדרמטי בו מוגשת התוכנית גורם לי לפרוץ בצחוק כל כמה זמן ולאבד את האווירה שלה. לתוכנית של גיא פינס קוראים "ערב טוב עם גיא פינס", ומגוון התוכניות המשודרות בליווי כתוביות הוא מצומצם. ביום העצמאות האחרון, שידר ערוץ שלוש סדרות מקור ודרמה (שבתות וחגים, טייק אוואי, רצועת ראשון בדרמה ועוד כמה), וכולן כולן בכתוביות. אני יצאתי מהבית, והשארתי וידיאו להקליט תוכנית מסויימת. גיליתי שגם כל מה שהוא הקליט אח"כ היה עם כתוביות למהדרין. שבוע לאחר מכן עוד חגגתי על התוכניות האלו. היה מאד יפה ומהנה. אז מה אתה אומר רועיקי? איך גורמים להם להצמיד כתוביות ליותר תוכניות?

אדיר ב-י

New member
בקשא לשידורים

מי שרוצה לבקש כתוביות לתוכניות טלויזיה שיפנה לאתר של משרד התקשורת או לאתר של הערוץ שבו משודרת התוכנית הנה מ"ס אתרים

למעלה