כתוביות לתיקים באפלה

כתוביות לתיקים באפלה

מישהו כאן מכיר את האתר הזה? זה אתר ישראלי שמציע להורדה כתוביות בעברית, אנגלית ורוסית לסרטים ותוכניות טלוויזיה ש... נו אתם יודעים... אסור לדבר על זה בפורום... ככה שאם עשיתם את המעשה הזה שאסור לדבר עליו בפורום ואתם רוצים לצרף לסרט כתוביות ניתן להוריד אותן באתר הזה. עכשיו ניגש לעניין שעליו רציתי לדבר - באתר הזה יש כתוביות לתיקים באפלה רק באנגלית, אין בעברית! מה ההגיון לשים כתוביות באנגלית אם גם ככה הם מדברים אנגלית?!?!?! יש באתר פינת בקשות שבה ניתן לבקש כתוביות לסרט מסויים או סדרה מסויימת, אני כבר ביקשתי כתוביות בעברית לתיקים באפלה אבל הם מקבלים כל כך הרבה בקשות שאם אני אהיה היחיד שיבקש הם לא יתייחסו אז בבקשה שלחו להם גם אתם בקשה לכתוביות עבריות לתיקים ואולי ככה הם יתייחסו אלינו. במידה והם לא מתייחסים אז אנחנו יכולים להכין כתוביות בעצמנו, יש שם מדריך כיצד להכין כתוביות ולהעלות לאתר, כל אחד מאיתנו יעשה כתוביות לכמה פרקים והנה יהיו לנו כל הפרקים. אני חוזר על כתובת האתר: http://www.subtitles.co.il/

Ice Age

New member
כתוביות באנגלית

עוזרות כשאין כתוביות אחרות. אני למשל רואה בד"כ עם כתוביות באנגלית את ה-DVD פשוט כי אין כתוביות בעברית. ככה אפשר להבין גם כשהדיבור או המבטא של מישהו לא ממש ברור. לגבי האתר, אני לא ממש מתכוון להוריד את כל הפרקים ולהצמיד להם כתוביות כי אני לא צריך את זה, ובכלל זה נראה לי יותר מדי מאמץ. תשקיע כמה גרושים ותראה את ה-DVD כמו בנאדם.

orrrrrrrrr

New member
סתם שאלה

איפה קנית את הDVD- קנית את כל המארז, או סט בנפרד של העונות? כמה זה עלה לך? שמעתי שהמארז המלא, עולה כמעט 4000 שקל?

Ice Age

New member
קניתי

את כל העונות (חוץ מ-9) ממישהו בסין, וכנראה שזה מזוייף. בכל מקרה, זה 54 DVD, ואני מוכר את זה עם חשד לזיוף ב-1000 ש"ח.

orrrrrrrrr

New member
לא תודה../images/Emo3.gif

ואוו 54 דיסקים, זה המון!! אני שוקל לקנות סט בודד- זה עולה בסביבות ה400 ש"ח. לא נראה לי שווה להוציא סתם 4000 שקל.. ותגיד, אתה יודע מה זה X FILES -DEADALIVE? XFILES- EXISTENCE ? זה גם DVD- אבל מה זה בכלל? ראיתי את זה בלייזר קלאב

Ice Age

New member
אם אני לא טועה זה שני פרקים

שכנראה יצאו בפני עצמם, כמו סינגלים של שירים על דיסק.

למעלה