כתובת אינטרנט

ארתור3

New member
כתובת אינטרנט

שלום לחברי הפורום! אולי מישהו יודע על פורום של המלצת ספרים,החלפת דעות על ספרים וסופרים אני יודע שיש פורום כזה אבל שכחתי אותו. לגבי הפורום הזה כל הכבוד לחברי הפורום ,וליעלי2 המנהלת הפורום. אני פנסיונר חדש רק השנה הרבעית ועוד לא יודע באיזה נושאים אצתרף לדיונים בפורום, בינתיים תודה, לילה טוב, שנה טובה לכולם, ארתור3

bimbo.

New member
ארתור, ברוך הבא בצל קורתנו ../images/Emo140.gif

אתה לא חייב להצטרף בנושאים מסויימים. פשוט תכנס ותכתוב כל מה שעל רוחך, וגם תגובות לדברי הכותבים. נשמח לראותך פה

שרה16

New member
בוקר טוב וברוך הבא../images/Emo140.gif

כדי לך להשאר,הבית לא כל כך,אבל הדיירים.....נעימים ונחמדים!

ora11

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לכולנו../images/Emo42.gif

עברנו את יום כיפור בקריאה ובמנוחה. שתהיה שנה טובה ושקטה לכל עם ישראל.

ora11

New member
ברו הבא ארתור ל../images/Emo82.gifנו החם../images/Emo65.gif

emmy5

New member
בוקר טוב לכולם ,בוקר טוב ארטור.

כמה טוב לראות עוד גבר באמפריה שלנו , אתה יכול להיות חופשי , לחפש לך משהו מעניין ...הרי אנחנו מאוד חופשיים ... כבר לא קושרים את הגבר בבית ..אבל ..תרגיש חופשי וטוב בחברתנו ...איך אומרים?בכל מקום טוב ,אבל בבית הכי טוב ... YAELY על תחשבי ששכחתי אותך..ברוכה הבאה !!!!! אנחנו מחכים לסיפורים ,והרבה ..אנחנו חלמנו אותך ארבע ימים ,ספרי לנו שזה נכון ...המקום נראה מקסים . בוקר טוב שנתחיל את השנה ברגל ימין . עוד משהו ...סבאאורי ...בראבו!!!! עשיתה את זה הכפלת את הרחוב יופי!!!!!!

emmy5

New member
מנורה ,ולכולם בוקר טוב

נתבקשתי על ידי מנורה לעביר כמה תמונות לפורום ,בשום אופן לא יכולתי לעביר ....אבל חבל לי על כל מה שכתבתי ...ולי בכלל לא קל ...מקווה לכתוב את זה בשנה הבאה שנהיו כולנו כאן ..

emmy5

New member
מנורה וכולם בוקר טוב

נתבקשתי על ידי מנורה לעביר כמה תמונות לפורום ,בשום אופן לא יכולתי לעביר ....אבל חבל לי על כל מה שכתבתי ...ולי בכלל לא קל ...מקווה לכתוב את זה בשנה הבאה שנהיו כולנו כאן ..

מנורה

New member
צהרים טובים לכולם

הצום מאחורינו עבר בקלות במנוחה ושקט. זה היום היחיד בשנה שאצלנו דממה לא טלפונים לא אינטרנט לא טלוויזיה רק מנוחה וקריאה. היום עדין עצוב וכבד על הנשמה לשמוע ולראות את כל האזכרות ומה שהכי כואב שאין לזה סוף וזה לא נגמר. אבל החיים יפים וממשיכים יש בשביל מי ויש תקווה

באיה

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אתמול עד שהתפוז נפתח.....אבל הודעה לא יכולתי להשחיל. נקוה שזו תעבור. אז בפתחה שנה העברית החדשה אני מאחלת לכולם להתחיל אותה ברגל ימין.

ארתור3

New member
../images/Emo24.gifתודה

תודה לכל חברי הפורום על קבלת הפנים החמה ועל ה
החם שתיהיה לכולנו שנה טובה ובלי פיגועים ארתור3

למעלה