כתובת חדשה למועדון הישראלי של דרים ת'יאטר

Rudess

New member
כתובת חדשה למועדון הישראלי של דרים ת'יאטר

בעקבות כך שחברת השרתים שלנו ננטשה על ידי בעליה האמריקאיים (סיפור הזוי), האתר שלנו והפורום לא היו למשך כמה ימים זמינים ואנחנו מתנצלים על כך. כפתרון לבעיה, עברנו לחברת שרתים חדשה וקנינו גם דומיין חדש (שיהיה בכל מקרה אם לא נצליח לשחרר את הדומיין המקורי שלנו), הדומיין הוא : www.dreamtheater.co.il . במהלך השבוע אנחנו נעלה מערכת פורומים חדשה, ואנחנו מבקשים מכל מי שהיה רשום, שיירשם שוב, תודה מראש!

נורא ואיום

תנחומיי הכנים - זה נורא לאבד תכנים ודפים, במיוחד אם מדובר בעבודה קהילתית. תגיד, מה עם אתר הביקורות שלך? מתי הוא חוזר אונליין?

Rudess

New member
עדכון

תודה אורי על התנחומים. האמת שזה באמת נורא לאבד את כל מה שהיה לנו שם בפורום, שזה 135,000 הודעות ו-650 משתמשים רשומים, ואנחנו עדיין מקווים לאיזה נס שהשרת יחזור אפילו לקצת זמן לרשת כדי שנוכל לעשות גיבוי זריז. לגבי אתר הביקורות שלי, תכננתי לשלוח לך מייל עם עדכון, אז אני כבר אעדכן אותך ואת כולם פה, הכתובת החדשה: http://tal.dreamtheater.co.il , ובקרוב אני אקנה דומיין דוט קום כדי שיהיה קל לכולם לזכור את האתר שלי בע"פ
האימייל שלי : [email protected] טל

מורנא007

New member
כלל ראשון במחשבים - גיבוי

במיוחד היום כאשר על דיסק מפתח אפשר להכניס 8 גיגה, לא צריכה להיות בעיה.

Rudess

New member
מערכת הפורומים החדשה שלנו עלתה

ואתם מוזמנים להיכנס,להירשם ולהשתתף בשלל הדיונים המרתקים, פה.

YtseJammer

New member
הצלחנו לשחזר את כל המידע :)

ועכשיו הפורום הישן יושב לו כ read-only בדומיין/הוסטינג החדש. בכל זאת אלו הם זכרונות.

למעלה