כתובת של הקהילה היהודית של רג'יינה

leprechaungreen

New member
כתובת של הקהילה היהודית של רג'יינה

מישהו יודע מה הכתובת של הקהילה היהודית ברג'יינה? תודה.

dannyk27

New member
אין שם

זו של מניטובה מטפלת גם בססקצ'יואן. יש שם רק סניף חב"ד.

dannyk27

New member
לא מכיר

מאיפה שמעת עליו? לא שאין שם קהילה, יש אבל קטנה מאוד, ולעניות דעתי אין להם שם מוסדות.

leprechaungreen

New member
ההסבר

חבר שלי מחפש דרך להגר. יגאל בן-ציון זימר באוזניו שהוא הנציג הרשמי של קהילת רג'יינה פה והדרך היחידה להגר היא דרכו. בין השאר נזרק באוויר השם של ג'רמי פארנס הזה. חיטטתי טיפה ברשת. עד כמה שהבנתי, הוא רב מרג'יינה. http://www.uregina.ca/arts/lead/speakers/index.html

dannyk27

New member
איך הוא מסוגל לעזור ?

הרי ההגירה הפרובינציאלית לססקצ'ואן כרוחה בהצעת עבודה או לימודים אקדמאים במקום, בשונה למניטובה למשל לה יש תכנית תמיכת הקהילה.

leprechaungreen

New member
אין לי שמץ של מושג

זה בדיוק מה שאני מנסה להבין. לטענתו, הקהילה של ססקאצ'ואן ארגנה תכנית עצמאית ועובדת דרכו בלבד.

dannyk27

New member
רב הנסתר על הגלוי

או שאני לא מודע לאיזה תכנית הגירה חדשה או נסתרת של מחוז זה. ההתעקשות של הגורמים ברג'ינה על קשר מחויב עם CN למרות שעד כה יש לי רק מילים טובות עליהם הוא "מענין". בכל אופן יש לברר תחת איזה קורת גג יהגרו. בכל אופן, בהצלחה להם.

leprechaungreen

New member
אז ככה

זה מה שמצאתי בפורום של רג'יינה: Hi ...... Thank you for contacting us. I have referred your email to C.N. Immigration in Tel Aviv www.cnimmigration.com . They have been handling all those who have come to Saskatchewan to begin their immigration process. The application and documentation are very complex and we have an agreement with C.N.Immigration that they are responsible for this part. Moreover for us is also important a retention rate. I don't want that somebody will abuse our initiative and take advantage of our generosity. Therefore I kindly ask you to call C.N.Immigration 03-6361761 in order to make appointment. The reason for appointment is to: 1. Verify authenticity of all documents; 2. Assess your English knowledge; 3. Make sure that you will stay permanently in Regina and not relocate to other cities in Canada; 4. Assure 100% retention rate; 5. Select people who are believed will take part in Jewish life of Regina; 6. Verify criminal and medical issues; 7. Make overall assessment of your chances to pass successfully the whole Immigration process. Only candidates who have successfully passed initial stage and we received a recommendation from C.N.Immigration we take into consideration. So far we have NOT had any legal glitch neither with documents preparation stage nor in absorption of Immigrants. And we have an exclusive relationship that we both enjoy. Therefore I kindly ask to contact C.N.Immigration [email protected] for proper evaluation purposes. I am confident that you will make the right choice. I think you could really benefit from using our exclusive services. I hope this advice fits your needs. I remain yours, Chris Dodd For Jeremy Parnes and Beth Jacob Synagogue

למה מוזר? הם סומכים עליו,

הם דורשים שהוא ימיין וייישלח רק כאלה שיישארו שם ולא כאלה שייעזבו, אם הוא לא יבצע מיון אמיתי וכנה וייתרשם שהאנשים מוכנים להישאר שם הוא לא יבצע את התהליך או שהוא ימעל בשליחותו לשולחיו שבמקרה הזה זו הקהילה ברגיינה, ואם הוא ישלח אנשים שייאכזבו את הקהילה הקהילה תפטר אותו. אז אם יש בפורום אנשים שרוצים לחיות במקום הזה, וחושבים שיהיה להם שם טוב, הם יכולים לפנות אליו, אבל ייזהר הקונה, וייבדוק אם אפשר לחיות שם חיים טובים, והאם מתאים לישראלים לחיות במקום המרוחק הזה. ושוב אני מדגיש כמי שהאינטרסים של קהילת ה "עוברים" חשובה לו, ודורש מאנשים לא לבצע תהליך פרובינציאלי אם הם נושאים עיניהם למגורים בטורונטו בפרט ואונטריו בכלל. קצת הגינות כלפי אלה שבאמת רוצים לחיות במניטובה או בשאר הפרובינציות, ניצול לא כנה של הליך פרובינציאלי ושל הכנסת האורחים של קהילה יהודית הוא בעיני מעשה חזירות. מי שרוצה לטורונטו שייבצע תהליך פדרלי רגיל, על שלל המסלולים שלו. לוקח זמן? נכון. צריך לעשות IELTS ? נכון. אין לכם סבלנות? חבל אבל זה מה יש. מי שיכול שיארגן הצעת עבודה מסוג AEO או ימצא מעסיק לרישיון עבודה זמני ואחר כך יבקש קביעות בלתי מחייבת.

leprechaungreen

New member
לי זה נראה שהם חשבו לפתוח תכנית והוא קפץ

על ההזדמנות ויצר מונופול. אבל אולי אני סתם פרנויד.

dannyk27

New member
השאלה המרכזית הינה

תחת איזו קורת גג או באיזה מסלול חדש ולא ידוע (כי רק אתמול בדקתי את דרישות ההגירה לססקצ'יואן) ואין חדש תחת השמש.

leprechaungreen

New member
חיטטתי עוד טיפה

וגיליתי שזה מסלול פדרלי רגיל רק מה? אישור הקהילה של רג'יינה מוסיף 2 עד 4 נק'.

leprechaungreen

New member
SW. על בסיס איזשהוא סיכום עם הממשל הפדרלי.

אבל כל זה בע"מ, אין לי תשובה מדויקת.

למעלה