כתובת E-MAIL

• פותח הנושא ornan
  • פורסם בתאריך

ornan

New member
כתובת E-MAIL

בוקר טוב! בעקבות עצותיך הטובות להכנס בחיפוש לפי שמות של ערים, אכן מצאתי מישהו שאני בטוחה שהוא מבני משפחתי וגם הוא מחפש קשר עם בני משפחתו. המחפש הוא מאוסטרליה (ידעתי באיזשהיא פינה רחוקה בזכרוני)והיה מצורף כמובן כתובתו בE-MAIL. שלחתי תגובה לפי הכתובת המצויינת בדף וקבלתי הודעה שהכתובת של הE-MAIL אינה קיימת עוד, מאחר והפרטים עודכנו ב1998 יתכן והיא שונתה. האם יש דרך כלשהי לחפש את הכתובת החדשה (בדף פרטי המחפש לא היה מצויין מס´ טלפון)???? דרך אגב גם אני התרגשתי לכתבה עם התמונה המצורפת, לי סיפור דומה למה בכלל התחלתי לחפש שורשים, אולי אספר בהזדמנות אחרת,

הפתרון הפשוט הוא...

לחפש את שמו של האיש במנוע חיפוש כלשהו (Google הוא מצוין), ולראות אם במקרה הוא מופיע שם. לרוב זה עובד, כי החיפוש ימצא אותו בכל מיני אתרים/פורומים שלא העלית על דעתך (ובצדק!), וייתכן כי שם תגלי כתובת חדשה יותר, או לפחות מקום עבודה - דרכו אפשר להשיג דוא"ל, או כל רמז אחר. יש באינטרנט גם מדריכי דוא"ל, אבל אני לא בקיא בהם ולא בטוח עד כמה הם מעודכנים ומקיפים. בקיצור, כדאי להתחיל במנוע חיפוש. אם זה לא יעזור, אולי מישהו אחר יוכל לעזור כאן. יום טוב, ארנון

friend9

New member
אם לא מצאת במנועי חיפוש

ואם יש לך שם מלא, אז אפשר לחפש במדריך הטלפון של אוסטרליה www.whitepages.com/au עם קצת סבלנות וקצת מזל (שלא יהיו אלפים עם שם זה), אולי גם למצוא.

ornan

New member
בזק בינלאומי

בוקר טוב ארנון וfriend 9 כרגיל עצותיכם הטובות מובילות אותי עוד פסיעונת קדימה. דרך חיפוש במנוע החיפוש גוגל די התברברתי, אני שולטת בו די טוב ומפנה בד"כ את תלמידי לחיפוש יעיל דרכו, אך לי הוא לא עזר חיפוש בדפי הזהב של אוסטרליה גם לא העלה ממש אבל הצית לי את הרעיון לפנות למרכזית הטלפונים הבינלאומית שלנו שבשיא המהירות מצאה את השם שבקשתי ובתוך שניות דברתי עם קרוב רחוק של ונתחיל בקשר של הצלבת מידע אבל!!!! שוב כל פעם שאני מחפשת מידע נוסף על משפחתי אני מצליחה להתחבר רק לבני משפחתה של סבתע (ממייכוב) ושום פרור מידע על משפחת שויצר מבנדז´ין, שלחתי דא"ל לחוקרת המשפחה מארה"ב - והיא לא טרחה לענות... אולי ניתן לה עוד הזדמנות.כל השמות לא התחברו לי כרגע, נרשמתי בJEWISHGEN ואולי משם אקבל אי-פעם איזשהו מידע ושוב תודה לשניכם אתם עושים מלאכת קודש, ארנה

למעלה