כתובת ip

Oranitki

New member
אם אני גולש לא על הרשת שלי, האם אפשר לזהות את ה ip שלי?​

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אם אני גולש לא על הרשת שלי, האם אפשר לזהות את ה ip שלי?​
ה-IP שלכם ניתנת לכם על ידי ספק האינטרנט שמולו אתם עובדים, כך שהתחברות לאינטרנט דרך רשת אחרת מביא להקצאה של כתובת חדשה. אם יש לכם צורך בשינוי מהיר וזמני של הכתובת, אתם יכולים ללכת לבית קפה או למקום אחר עם WiFi ציבורי; לאור העובדה שהחיבור במקומות כאלה משותף, אף אחד לא יכול להגיע אליכם דרך פעילותכם אונליין.

עם זאת, WiFi ציבורי הופך אתכם פגיעים בפני האקרים, תוכנות זדוניות ומגוון איומי אבטחה אחרים.

Oranitki

New member
ראשית, תודה רבה על המענה. שנית, האם במצב שבו תיארת יש דרך אחרת לזהות אותי במידה ואני שולח מייל ומקבל המייל הוא אדם בעל ידע בתחום ולא אדם מהשורה?
(אגב, למען הסר ספק, אם היה, לא מדובר בעניין לא חוקי או פוגעני)​

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ראשית, תודה רבה על המענה. שנית, האם במצב שבו תיארת יש דרך אחרת לזהות אותי במידה ואני שולח מייל ומקבל המייל הוא אדם בעל ידע בתחום ולא אדם מהשורה?
(אגב, למען הסר ספק, אם היה, לא מדובר בעניין לא חוקי או פוגעני)​
מייל זה משהו אחר אתה מזוהה לפי המייל עצמו, אלא אם אתה יוצר כתובת חד פעמית . יחד עם זאת הIP לא בתנאי שאתה מסתיר אותו. הבנתי אותך אתה רוצה להסתיר IP אתן לך איך ..גם אדם לא מן השורה לא יגיע אלייך

ז ה קצת פרסומי יש VPN אחרים גם...בזה אני לא מתעסק שיעורי בית עלייך.

נערך לאחרונה ב:

Oranitki

New member
שוב אני...
את עניין ה ip פתרתי.
בהנחה שיודעים את כתובת ה mac שלי, אילו נתונים שלי חשופים?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שוב אני...
את עניין ה ip פתרתי.
בהנחה שיודעים את כתובת ה mac שלי, אילו נתונים שלי חשופים?
לא יודע...אפשר בעיקרון להתחזות לך נדמה לי. להיות מוגן שלא ידעו מי אתה באופן קבוע אפשר לשנות MAC מידי פעם

נערך לאחרונה ב:

dudi4321

Active member
היה מקרה בעיר דרומית אשדוד או אשקלון שהשתמש באינטרנט אלחוטי בעזרת אנטנה כיוונית וכך גלש עם IP אחר. עשה בלגן כמו מתקפה בארה"ב. נתפס ונאסר.

blzvi

Active member
לא משנה מה תעשה
כאשר ייווצר צורך לזהות אותך יזהו.
למשל יחידת סייבר או האקר מצוי ,אין בעיה

למעלה