כתומים נמאסתם.ולכל המפגינים למיניהם כנסו

robbar

New member
כתומים נמאסתם.ולכל המפגינים למיניהם כנסו

אני רואה כאן את השנאה לאולמרט ואני יודע בדיוק מהיכן היא באה. מההתנתקות. אותם אנשים קראו לו להתפטר על כל ידיעה בעיתון שדיברה על מכירת איזה בית בירושלים או חברות עם איזה מישהו שעשה כמה שקלים בחייו. מספיק עם הדו פרצופיות שלכם. דוח וינוגרד מעניין אתכם כל עוד הוא תוקף את אולמרט. אני קראתי את הדו"ח. שלא כמוכם. אני נוטה לא להסכים עם מסקנותיו מסיבה אחת: הוא קשקשת גדולה . רוב רובו מתיחס לא להחלטות שהץתקבלו אלא לא שיתוף פעולה של כל מיני "אובר חויכמים " בהחלטות שהתקבל. אני לא שמעתי את ה"אובר חוכמים" יוצעים בתצעקה גדולה כשהמלחמה התחילה . הם לא עמדו בשער ולא צעקו וזעקו על הטעויות שנעשו. הייתה תמימות דעים שהדבר הנכון נעשה . מי שזוכר את כותרות העיתונים מאותה עת בוודאי זוכר את הצהלה וההתלהבות ביציאה למלחמה . אז מאשימים את אולמרט שהוא לא שאל את חלוץ האם יש מספיק אפודים במחסן. נו באמת!! לעתים יוצאים למלחמה לאחר שלוקחים בחשבון שלא הכל 100%. גם במוכנות של 90% צריך לצאת למלחמה . נכון שיהיו יותר נפגעים אבל האלטרנטיבה היא גרועה יותר . מבחינה מדינית ראש הממשלה לקח שיקול מקצועי שאסור להבליג. זוהי החלטה שלא נלקחה על ידי ראשי ממשלה קודמים והיא שהובילה למעשה לחטיפת גולדווסר ורגב. אולמרט פעל להפסקת הניסיונות הללו ובמקום להלל ולשבח אותו על זה - מעמידים אותו למשפט ציבורי. עם מטומטם וחסר שכל. הרי במה מאשימים את אולמרט? בכך שלא חיכה והכין את הצבא לאט לאט לפני היציאה למלחמה . אני לא ראיתי את ראשי הממשלות הקודמות , שהכינו את הצבא אחרי אירוע בצפון ואז, כשהצבא מוכן ,פתאום יצאו למלחמה . לא - הם סתם לא הגיבו - ישבו להם בממשלות שלהם בלי להגיב - בלי מלחמות - בלי וינוגרד - אבל עם חיזבאללה בגבול הדרום שמידי פעם חטף רצח וירה . ואז בא ראש ממשלה אחד שאמר - "די!" לא יותר . ובא וניקה את השטח - והוא עשה את זה עם הכלים שהותירו לו המבליגים. ומה הוא מקבל - את וינוגרד ומחאה. מגיע לעם בישראל הרבה חרא על היחס חרא שהוא נותן למנהיגים. רוברט

kuku138

New member
זונות של אולמרט - רק בתל ברוך ובבורסה

מי שמגיב בשכר חייב לציין זאת בהודעתו

robbar

New member
אתה מתכוןן אלי ?

מתוק שלי שתעשה חצי ממה שני עשיתי - אז אני אציע לך לבוא ולדבר על אנשים כמוני. יש לי שני תארים מהאוניברסיטת תל אביב. הקמתי בעשר אצבעות רשת יבוא מארצות הברית למזרח אירופה שמספק סחורה לעשרות רשתות ענק . אתה חושב שאני כמוך אפס דלפון שמקבל כסף כדי לכתוב בתפוז? לך חפש... רוברט

אבש2

New member
דוח וינוגרד

עכשיו עם פרסום דוח וינוגרד הועדה קבעה שתהליך קבלת ההחלטות היה שגוי וקבעה לתלות אותם בכיכר העיר הועדה לקחה לעצמה את תפקיד אלוהים ולכן קבעה מסקנות כפי שהם הועדה קבעה שיש להם שלוש אפשרויות אחד , להמתין יומים שלושה שתיים , לא לצאת למלחמה שלוש, לא להגיב לחיזבאללה

claudgin

New member
תגיד אתה שפוי? אף אחד לא מתווכח עם העובדה

שהיציאה למלחמה היתה נכונה , אבל הדרך והתוצאות? זה אולמרט ופרץ וחלוץ האפסים אשמים! קודם כול זה שאולמרט הסכים שמר "3 תאי מוח" עמיר פרץ שאין לו מושג ירוק בביטחון או בקרוא וכתוב יהיה שר בטחון זה כבר עילה מספקת להעיף את אולמרט קיבינימט. דבר שני רצית להגיב? אחלה שמעתם על תחבולות? תמתינו שבוע , תגידו לנסראללה שיפגש איתכם במקום מסויים , תתנקשו בו ואחרי זה תצאו למבצע ,לא להפציץ מבנים ריקים בדאחייה כמו מטומטמים. אחרי זה ההסכם באו"ם והכניסה הקרקעית (גם לבני הטיפשה אשמה בקקה הזה) והמדיניות העלובה של לא לפוצץ משגרים כי יש סכנה למחבלים..סליחה "אזרחים" לבנונים כי הרי אזרחים ישראלים למי אכפת שימותו בהמוניהם העיקר שנראה טוב ב-CNN ומי המטומטם שהחליט לפזר עלונים ? מה זה פיצה האט? עושים משלוחים? תפציצו על מנת להרוג מי המטומטם שישאר שם אחרי שהוא מקבל עלונים לברוח? , מי שהחליט על החרא הזה צריך לתלות אותו בכיכר העיר. טוב אחרי המלחמה מר אולמרט המושחת לא רצה וועדת חקירה ממלכתית אלא וועדה שהוא מינה כי הוא נחש מגעיל שיעשה הכול להשאר על הכסא גם אם זה אומר השמדתה של ישראל. באה הוועדה מטעמו ואמרה לו ולפרץ ולחלוץ "לכו קיבינימט חבורה של כלום ושום דבר!" מה אולמרט עושה? שם @#$ על הוועדה על העם כי הרי מה זה 150 אלף תושבים? למי אכפת מהם ! ואז ברוב חוצפתו הבלתי נגמרת הוא גם אומר שהוא ייתקן! מה לתקן, איך תתקן ? מה תעשה השתלת אונה קידמית? שלא לדבר על 9 פרשיות השחיתות שלא לדבר על זה שמבחינתו גם 250 אלף סטודנטים זה אספסוף ולמי אכפת מהם שישבתו עד שימותו. אדוני הבן אדם חסר בושה כבוד ואחריות כול אדם אחר לא רק שהיה לוקח אחריות ומתפטר גם היה מתאבד מרוב בושה. אבל אולמרט? מה אכפת לו מה אני או עם ישראל חושבים , מה אכפת לו שתושבי שדרות מופצצים הרי למבצע בעזה הוא ייצא רק אם ימותו אנשים ולא דקה לפני כי זה צריך להצטלם טוב ב-CNN צריך לגיטימציה בימינו להרוג מחבלים זה שהם יורים טילים 5 שנים וביום העצמאות זה לא מספיק צריך שיהיה דם ואם אפשר אז דם של ילדים אחרת לא יהיה לגיטימציה לעשות כלום. בקיצור אולמרט הוא סכנה ברורה ומיידית לישראל וצריך להעיף אותו קיבינימט. והחכמולוגים "מה פתאום בחירות זה יכניס אותנו לסערה!" , תגידו מפגרים ומה עכשיו? שקט? אחלה בצפון ובדרום? יש סערה שחבל על הזמן צריך בחירות בתקופה של 30 יום ולהתכונן למלחמה. 9 חודשים עברו ורק אחרי דו"ח וינוגרד אולמרט השקרן החליט ליישם? מה עשיתם עד עכשיו חבורה של כלום? אפילו מקלט אחד מזורגג לא בניתם פה בחיפה! מה עשיתם לטיפול בעורף הא? איפה המסכות הא? . ואתה רוברט אתה עוד מתפלא למה עם ישראל זועם על אולמרט..... ממש בושה לנו שאנחנו מעיזים לבקר מנהיג כזה דגול , אחראי לקוח אחריות מיישם לקחים ממש בונבון!

robbar

New member
איך פספסו לעזאזל טקטיקן כמוך?

אתה הרי כל מה שמנהיגינו אינם. יודע תחבולות (ע"ע "תמתינו שבוע , תגידו לנסראללה שיפגש איתכם במקום מסויים , תתנקשו בו ואחרי זה תצאו למבצע") ואתה גם יודע מתי תפרוץ מלחמה . יש לי שאלה אליך מר מקיאוולי - פורסם שחיל האויר ביצע 10,000 גיחות הפצצה . זה לא מספיק לך . אני חושב שיש צדק בכך שבמקום להפציץ את הכפרים ולמחוק אותם נכנסו אליהם רגלית. אבל בוא ניא אגלה לך משהו : ועדת וינוגרד לא דיברה על העניין הזה אפילו בחצי מילה !!!! . בוא תראה לי איפה אתה רואה בדו"ח שלה התיחסות לעניין הפצצות מהאויר לעומת כניסת כוחות חיר וכיבוש מבית לבית ואז אני אוריד את הכובע. אתה קורא את השורה הסופית של הדו"ח ומחליט בעצמך שכל מה שהפריע לך במלחמה מופיע שם . תיכף גם תספר לנו שמופיע בדו"ח שפינוי גוש קטיף פגע ביכולת צה"ל ולכן פינוי הגוש היה מוטעה . בקיצור - ססמאות של בני 17 כתומים לא יכולים לשנות את המציאות. דו"ח וינוגרד הוא דו"ח של חכמים אחרי מעשה. דו"ח של אנשים שמנהלים מלחמות נייר. ויכוחים ומילים על גבי מילים. גבבה ללא תוכן. משה לא התיעץ עם חיים ולכן הפסדנו. כבר יש נקודת הנחה שחיים הוא גאון הדור שדי היה בהתיעצות עמו כדי להעלים את הנשק של החיזבאללה ולגרום להם למות מהר יותר. איזה חרטה ברטה. ועל איזה עם אתה בדיוק מדבר? 150 אלף האלה היו בכיכר גם להעיף אותו לפני פינוי עזה. זה אותם אנשים ואתם פרצופים . אני לא ראיתי תומך קדימה אחד שם. בכל מצב נתון אני יכול לייס 150 אלף איש להפגנה נגד כל ראש ממשלה בישראל. אין ראש ממשלה בישראל , לא היה ולא יהיה, שאין לו 150 אלף איש שמעונינים לראות אותו מתפטר. זה כולל את בן גוריון , לוי אשכול גולדה מאיר , רבין, נתניהו, שמיר , ברק והרשימה תימשך לעד. רוברט

claudgin

New member
מה כתומים יא טמבל אני גר בחיפה חילוני ולא

מתנחל.והלוואי הייתי בן 17 כול פעם שמעלים טיעון זה ישר "כתומים" "פאשיסט" אבל כמובן לא ענית לי על שום טענה. דרך אגב שמעת פעם על סודי ביותר? הדו"ח הוא 300 דפים ומה שפורסם הוא מאה ומשהו , ברור שלא יפרסמו אם להפציץ או לא. אל תשכח שבמלחמה אלי ישי ביקש והפציר להפציץ תשתיות ולהחריב ערים אבל מה לעשות שיש סמולנים שמבחינתם שימותו חיילים בלחימה מבית לבית העיקר שלא ימותו ערבים. עזוב את המלחמה לרגע הבן אדם מושחת , 9 חקירות!!!! לא אחת או שתיים 9!! מה זה לא מספיק לך להעיף אותו? כנראה אתה מושחת כמוהו אינטריסנט בגרוש שמוכן להקריב את ישראל לטובת אינטרסים אישיים. תמשיך לטמון את הראש בחול . ודרך אגב אני יכול להיות שר בטחון יותר טוב מפרץ זה בטוח. מצד שני גם סנאי דרוס יכול להיות יותר טוב.... אנשים כמוך שמוכנים להתפשר ולהציב חראות כמו שיש לנו בממשלה זה בדיוק הבעיה , חס וחלילה שנדרוש ממנהיגינו שיהיו הכי טובים , מספיק שיתנו לך גו'ב. אחריות זה אחריות וזה שאולמרט הוא שפן שבורח מאחריות זה לא מקובל עליי. איך אני אוהב את הסיסמאות החלולות שלו ושלך everyone is to blame so nobody is guilty אם גישה כזאת , ישראל תיפול. טוב מספיק אני חושב שאתה אידיוט וסביר להניח שאתה חושב אותו דבר עליי. שיהיה לך יום טוב , לטובתך אני מקווה שיהיה בחירות אחרת במלחמה הבאה לא נפגש בפורומים יותר....

למעלה