"כתונת פסים"

Gershenman

New member
"כתונת פסים"

שלום אנשים.. הייתי רוצה לדעת מי היו האמנים שמופיעים בביצוע של אמני ישראל לשיר "כתונת פסים" של מאיר, ואם אפשר גם את הסדר בו הם מופיעים.. תודה מראש, תומר

עו דד

New member
../images/Emo34.gifכל פס רוצה לקלף לי את העור!

כתונת פסים ארקדי דוכין: לפני כמה וכמה שנות אלף נפרדנו אני ואחי אלון אולארצ`יק: הוא לכיוון של הקרירים האלה חיים משה: אני לדרום-מזרחי גלי עטרי: יובלות על יובלות לא התראינו צביקה פיק: ופתאום נפגשנו כאן חמי רודנר: לא הכרנו, כל כך השתנינו מרגול: טוב שהשארנו סימן מיכה שטרית: מה הם עשו לך אתה בכלל לא דומה לי קורין אלאל: בבכי צחקתי אחי מזי כהן: אתה לא נראה כל כך ישראלי עופר לוי: בטח שלא תנ"כי יזהר אשדות: כן כל הצבעים עוד יזהירו פבלו רוזנברג: לכל הצדדים בעולם דנה הבינלאומינית: לראות כולם את כולם אורנה ומשה דץ: וכל הצדדים עוד יכירו בגוונים השונים את עצמם חיה סמיר: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם אריק לביא: מי שמדבר, צחקתי, בכיתי למראה החיוור של אחי
מאיר אריאל: למבטא המוזר שלו, "ביטה ביטה" זה יותר תנ"כי? רמי פורטיס: הו, כתונת פסים שלי כל פס בי נוגע ברי סחרוף: כל פס רוצה לקלף לי את העור רפי פרסקי: הו פסים, פסים, פסים שלי אנ`לא אשתגע זהבה בן: רק אתן לגוונים מעט אור יבגני שפובלוב: כן כל הצבעים עוד יבהירו דוד ד`אור: לכל הצדדים בעולם דנה ברגר: לראות כולם את כולם שם טוב לוי: וכל הצדדים עוד יכירו מסקי שיברו: בגוונים השונים את עצמם ערן צור: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם דני בסן: פולנים התנפלו על מרוקו מיקי גבריאלוב: רוסים נכנסו בתימן שרון חזיז: מצרים חטפה מתורכו פיני חדד: שבדרך תקעה את יוון איגי וקסמן: איך שביניהם הסתבכנו סי היימן: כבר סופר עד כי לא יאומן חנן יובל: אבל למה את המלחמות הזרות שלהם משכנו דורי בן-זאב: אחרי שהם שכחו אותן, מזמן, מזמן... בעז שרעבי: הו, כתונת פסים שלי כל פס בי נוגע דני ליטני: כל פס רוצה לקלף לי את העור דן תורן: הו פסים, פסים, פסים שלי, אני לא אשתגע, לא אשתגע ירמי קפלן: רק אתן לגוונים מעט אור כולם: וכל הצבעים עוד יזהירו לכל הצדדים בעולם לראות כולם את כולם וכל הצדדים עוד יבהירו בגוונים השונים את עצמם ילדה אתיופית: ויותר הצבעים לא יסתירו אדם מאדם, דם מדם

ריספקט!

כבר שנים אני מנסה (כל פעם עם אנשים אחרים) לפענח מי שר מה, אבל אף פעם לא הגעתי להתאמה של כל השמות לכל השורות. תודה. ואין ספק שאחד מרגעי השיא הבלתי נסבלים של השיר זה השורה של בועז שרעבי, שמסלסל את עצמו למוות במאמץ למתוח את ארבע השניות שניתנו לו עד האלפית האחרונה האפשרית.

למעלה