כתושבת העיר יש לך זכות לשאול שאלות ולקבל תשוב

לי פשוט נמאס מראש העיר שלנו...

על מה לעזאזל אני משלם ארנונה כל כך גבוהה... אם מישהו יאיר את עייני אני מוכן להזמין אותו לסיבוב ברכבת הקטנה שמסתובבת בעירנו.. אני פשוט שואל עד מתי ..!

s h o o s h a

New member
שאלות לראש העיר

הצעה למנהל הפורום: אולי יוזמן ראש העיר נהריה ג'קי סבג להתארל בפורום של עירו ולענות לשאלותינו. כאן, באופן ישיר ונוקב. מה דעתך ומה דעת הכותבים המעטים שאולי יביאו חברים?

ganbarimasu

New member
ההצעה מתקבלת בברכה

למרות שמנסיון העבר מר ז'קי סבג לא ניאות להתארח בפורומים אינטרנטיים (במיוחד כאלו שהם חדשים מאד ועדיין לא זוכים לתהודה תקשורתית...
), אנסה ליצור קשר עם העירייה ולהזמינו להתארח בפורום. אולם הסיכויים לכך קלושים למדיי. ועוד דבר. הודעות בנושאים פוליטיים פה ושם הם בסדר גמור, כל עוד הפורום אינו הופך לפורום פוליטיקה וכל עוד אין השמצות וביזוי אישי בלתי מבוסס (וזה באופן כללי ולא רק בפוליטיקה...). יום טוב.

s h o o s h a

New member
פורום לטובת הציבור ולא לתועלת תקשורתית

אולי כדאי להסביר לג'קי סבג שהפורום נועד למען תושבי עירו והם אלו שמבקשים לדעת, לשאול ולקבל תשובות. והוא האיש העומד בראש העיר ואמור לספק את הסחורה. ולכן, אין שום הכרח או חובה כי הפורום יהיה מתוקשר. אין כאן ענין ליצור פרסום של ראש העיר אלא ליצור קשר עם ראש העיר! אם ראש העיר מבקש להתפרסם ולפרסם- שישקיע באתר האינטרנט שנבנה לעיר, יוציא הודעות לציבור המקומי והרחב, יהיה פעיל בעשיה וכו'. שיספר אפילו על נסיעותיו התכופות לחו"ל לצורך 'גיוס כספים למען העיר ותושביה'. זה בטוח יביא לו את הפרסום המבוקש. אבל שיבוא פה, לפורום, ויענה לשאלות שלי, כתושבת העיר ולשאלות של תושבים אחרים על דברים יומיומיים שמציקים לנו והוא, כאמור, כראש העיר של נהריה, מחוייב לתת לנו תשובות. שיבוא פה בעצמו. לא נציגיו, לא שליחיו ולא דובריו. שיבוא לכאן כבוד ראש העיר מר ז'קי סבג וידבר אל בני עירו!

לא יקרה לעולם

האיש "לא יודע לדבר" כמו שאבא שלי אומר. אם אתם מבינים...

renez

New member
כתושבת העיר יש לך זכות לשאול שאלות ולקבל תשוב

אני מסכימה לחלוטין, אבל זה לא אומר שראש עיר מחוייב לבוא ולדבר דווקא בפורום באינטרנט. ככל הידוע לי, דלתו של רש העיר פתוחה ויש קבלת קהל, כל אחד מאיתנו יכול לבוא ולקבוע פגישה עם ראש העיר. כמו כן כאזרחים זכותנו לפנות בכתב ולקבל תשובה בכתב.

s h o o s h a

New member
שאלות ותשובות

ראש העיר אינו מחוייב להגיע לכאן ולענות. הוא מוזמן לעשות כן וזה יכול להיות מאד מעניין כי כך ידעו את דעותיו ומחשבותיו אנשים רבים שחשופים למדיה הזו. כאן גם קל יותר לשאול שאלות שאולי בפגישה אישית לא יעזו לשאול אותו. ענו לפניי שראש העיר אינו יודע לדבר. יש בזה משהו. אולי זו הסיבה שהוא נמנע מהופעות פומביות בכלל? ובכל זאת, ראש העיר נהריה, מר ז'קי סבג- אתה מוזמן לבמה זו לשאת דברך אל תושבי עירך הכמהים לשמוע את שיש לך להגיד לנו, לענות לשאלותנו במגוון נושאים ותחומים. אם תרצה, נעלה כאן מראש את הנושאים שעליהם נרצה לשוחח, מין 'ראיון ידוע מראש' אבל, רק תבוא ותדבר אתנו. עציצים, מדשאות, פרחים ודשאים צבועים בירוק אינם תשובות לשאלות. יש נושאים חשובים בהרבה. הנה, נזרקה הכפפה. האם תרים אותה? למנהל הפורום- אנא שרשר הודעות אלו לשרשור הרלוונטי. תודה

למעלה