כתיבה בעיברית בירוק

DragonChan

New member
כתיבה בעיברית בירוק

יש בפורום סקריפט שהופך מה שכתוב מLtoR לRtoL יוצרים סקריפט חדש מדביקים את הסקריפט בשבפורום לתוכו ושומרים. מכניסים את הסקריפט לחפץ כלשהו, לובשים את החפץ, ו... טדאם!! הנה אפשר לכתוב בעיברית וזה מתהפך לבד!

DragonChan

New member
כן זה הופך גם אנגלית

זה סתם מעצבן לראות אנגלית נכו בלבן ואחרי זה הפוך בירוק. אפשר תמיד להוריד את החפץ ואז הסקריפט לא פועל, או לשדר את הסקריפט ולעשות לו אפשרות של הדלקה וכיבוי.

אושRתי

New member
סבבה הצלחתי גם

מציאה שתעשו מדריך מסודר יותר ואני יעלה אותו למאמרים של הפורום.

DragonChan

New member
ביום ראשון אני אהייה בבית

אני אעשה את המדריך עם תמונות ובדיוק את לעשות D=

עאלק הצלחת../images/Emo3.gif

שלחתי לה את שלי והיא "הצלחתי". חצופה

nightspy1

New member
סקריפט קצת יותר טוב לעברית הפוכה

זה עובד בערוץ שיחה מס: 1 כלומר לדבר אל הסקריפט צריך לכתוב /1 בלה בלה בלה
default { state_entry() { llListen(1,"","",""); } listen(integer channel,string name,key id,string msg) { if(id==llGetOwner()) { integer i; string text=""; for(i=llStringLength(msg);i>=0;i--) { text+=llGetSubString(msg,i,i); } llSetObjectName(name); llSay(0,text); } } }​

DragonChan

New member
אם אני משנה בסקריפט

את המספר 1 למספר אחר, למשל 5, אז אני אצטרך לדבר בערוץ 5, נכון? (בצורה כזאת אולי אני אתחיל ללמוד קצת יותר לעמוק על סקריפטים ואיך לכתוב אותם)

nightspy1

New member
נכון אתה יכול לשנות לכל מספר אחר

וזה גם בודק OWNER כלומר אף אחד אחר לא משתמש בזה במקומך ובנוסף זה משנה את שהם של האובייקט לשם של המשתמש כך שאין יותר בלבול מי מדבר בכל מקרה אולי אני אכתוב פה קצת יותר על SCRIPTING כדי שכולם יבינו על מה מדובר שפת התכנות ב SECONDLIFE דומה במעט ל JAVA ו ל C אם יש לכם נסיון כלשהוא בתיכנות אז כל מה שאתם צריכים זה ללמוד מעט יותר על הדברים השונים ב SL בגדול הSCRIPT ב SL עובד בשיטת מצבים ואירועים כלומר ניתן ליצור כמה תת תוכנות לכל סקריפט וכל אחד יגיב לאירועים בצורה שאנחנו נגדיר דוגמאות לאירועים אפשריים : listen זה בעצם מקשיב לשיחות בערוץ מסויים ומגיב כל פעם שישנה הודעה חדשה sensor זהו מעין חיישן המאפשר לאסוף מידע על חפצים ואווטרים מסביבנו collision_start מה לעשות כאשר משהו מתנגש באוביקט שלנו touch_start מה לעשות כאשר מישהו נוגע באובייקט שלי בכל אירוע ניתן לאסוף סוגים מסויימים של מידע כל אירוע יכול להשתמש בכמה פונקציות שנרצה כל אירוע תקף רק לאותו מצב סקריפט שהוא מוגדר בו מקווה שזה מעניין , אני אכתוב עוד בהמשך

DragonChan

New member
תודה רבה על המידע

יש לי קצת ידע הבשפת c (למדתי בחוג) וגם בשפת perl (למדתי בקורס) באמת יעזור לי אז ללמוד גם java

nightspy1

New member
אני לא רואה צורך ללמוד JAVA

יש לך כבר את כל הכלים להיות מתכנת ב SL רק תקרא את המדריך ב - LSL WIKI תחפש בגוגל

אושRתי

New member
הסקריפט הירוק

משתגע מעצמו קורה שהוא כותב דברים בשמי שבכלל לא כתבתי. זה משעשע לפעמים אבל הסקריפט מתנהג מוזר..

nightspy1

New member
תנסי להסיר את כל ה attachments שלך

תנסי להסיר את כל ה attachments שלך ןליצור אובייקט חדש עם הסקריפט החדש ששמתי פה

למעלה