כתיבה בפוטושופ

shiranr1

New member
כתיבה בפוטושופ

שלום, ביומיים האחרונים הפוטושופ שלי השתגע: אני כותבת טקסט (בעברית או אנגלית) ואז, כשאני מנסה להזיז אותו עם כלי ההזזה הוא נותן לי את ההודעה: Could not complete your request because the layer is locked מישהו יודע למה הוא עושה את זה, ואיך מתגברים על זה?... בבקשה...

ran refael

New member
יכול להיות שאת לא מזיזה את הלייר

הנכון.. יש מצב שאת מנסה להזיז את שכבת הרקע כאשר היא נעולה? בכל מקרה, אם תלחצי פעמיים על הלייר שעליו יש סימן מנעול, ההודעה לא תופיע יותר.

174M4R

New member
תשובה

מקרה 1: פתחת בפוטושופ תמונה מסוימת, ואת מנסה לכתוב על התמונה. במקרה כזה ברוב המקרים הליד של הרקע (השכבה הראשונה) הוא נעול ואת מנסה להזיז אותו ולא את הכתב. בשביל להתגבר על זה פשוט תלחצי בצד ימין על הליר של הכתב. מקרה 2: בטעות נעלת את הליר של הטקסט. את יכולה לדעת אם יש לידו סימן קטן של מנעול. בשביל להתגבר על זה פשוט תלחצי פעם אחת על הליר של הטקסט ותבטלי את הנעילה על ידי לחיצה אחת על המנעול הקטן שנמצא בתחתית תיבת הלירים. איתמר

ambrosyous

New member
פתרון לבעיה

שלום לך הבעיה שאת מתארת מתקיימת כש - Auto select מסומן נמצא ממש מצד שמאל למעלה מתחת לשורת התפריטים File, Edit תמצאי אותו ותבטלי את הסימון לאחר מכן תוכלי עם העכבר להזיז את שורת הטקסט. אמברוסיוס.

למעלה