כתיבה בשפות אסיאתיות באינטרנט

כתיבה בשפות אסיאתיות באינטרנט

שלום לכולם, אני מעוניין לכתוב בקוריאנית בדפי האינטרנט. המטרה היא להשתמש בתרגומונים קוריאנית -> אנגלית באינטרנט. ברשותי פונט בקוריאנית, ואני אפילו מצליח לכתוב מסמך וורד בקוריאנית. אבל כשאני רוצה להשתמש בתרגומון, וצריך להקליד בקוריאנית, אני לא יכול. האם מישהו יודע איך משתמשים בשפות אחרות לא שיגרתיות באינטרנט ?

neko

New member
יש מאמר בנושא, ובו קישור למאמר

המקורי והיותר מקיף באנגלית בנושא התקנת IME.

כבר ביצעתי את מה שכתוב במאמר

ברשותי XP. אבל שוב, אכן מופיע לי סימן KO ליד HE ו-EN, ואני כותב בקוריאנית בוורד. אבל אני לא מצליח לכתוב בקוריאנית בשום אתר באינטרנט, וניסיתי רבים.

Tonjin

New member
קרוב לודאי שאתה צריך להתקין תמיכה

קוריאנית כפי שנקו המליץ.. אבל הבעייה עלולה להיות גם בתוכנת התרגום עצמה - באיזו אתה משתמש? (אני גם מניח שאתה מדבר על הנגול בלבד, בלי הנג'ה, נכון..?)

neko

New member
אחלה תרגומון, עובד לי עם היפנית.

שים לב שרק אחרי כשהסמן שלך מהבהב לו בתוך החלון של הכתיבה אתה מסוגל להעביר את השפה בIME ליפנית\קוריאנית.

או קיי אני אסביר שוב יותר ברור

הסמן מהבהב, אני לוחץ ATL+SHIFT, אני רואה מצד שמאל למטה סימן KO. עד כאן בסדר ? אני מתחיל לכתוב, הכתב יוצא באנגלית, בדיוק כפי שהסימן מראה EN. אולי אני צריך פונט מיוחד ? ומה זה IME ? יש לך אפשרות להסביר שלב שלב מה עשית כדי לכתוב יפנית ? תודה רבה

Tonjin

New member
במידה והתקנת הכל

(אם אתה אומר שאתה כותב בWORD אז כנראה יש לך פונט קוראני) נסה פשוט להקליק פעמיים על הסימן של ה-KO.... יכול להיות שאתה צריך לבחור את הinput mode הנכון מהתפריט שיפתח שם.

לא ניתן להקליק פעמיים, אלא רק פעם

אחת. ולא נפתח שום תפריט אלא הרשימה של השפות+הסימנים הנתמכים.

neko

New member
נסה להוציא את הKO מתוך הTASKBAR

ע"י הסימן הקטן שנמצא מעליו בימין. כך תקבל אפשרות לבחור את סוג הOUTPUT הרצוי בתוך השפה שבה אתה עובד. הנה הדוגמא שלי ביפנית

lgmtk

New member
נקו סנסאיי!

איך יש לך את זה ככה? לי כל התפריט ביפנית והוא שונה
זה בגלל שלך יש אקספי?

תודה רבה, אבל זה לא עוזר

מה שהראת בתמונה לא קיים אצלי. אני לא רואה בTASKBAR את הIME שאתה מדבר עליו בציור. אני ממש לא מבין, הכל מותקן ומקונפג כמו שצריך, ואני כותב קוריאנית בוורד, אז איך ייתכן שבאינטרנט הקוריאנית נכתבת כאנגלית ?

neko

New member
נסה אולי לגנוב תמונה מהמסך כשאתה

כותב בקוריאנית בWORD, ובנפרד לגנוב תמונה כשאתה מנסה לכתוב באינטרנט וזה לא הולך. (גונבים תמונה ע"י PRINTSCREEN, הכפתור החביב מימין לBACKSPACE, מעל הINSERT, ואז אפשר להדביק אותה בתוך הצייר ולשמור). אולי אם נראה את זה יקפצו לנו רעיונות...

Tonjin

New member
לפעמים זה נראה אחרת על המסך

נסה להקליק שוב על הKO פעמיים ולראות אם יש לך אופצייה בשם show the labguage bar או לחילופין נסה ללחוץ על שני הריבועים הקטנים עם החץ למטה שאולי יש לך ליד הKO ואז לשחק עם ההגדרות... וכמובן, כמו שנקו אומר - נסה להביא תמונת מסך, זה עשוי לעזור

Tonjin

New member
אה כן, הטמבל גם שכח לשאול עם איזו

מערכת הפעלה אתה עובד.....?

אני עובד עם XP, אבל יש לי וורד 2000

אני לא מצליח להקליק פעמיים על ה KO כפי שכבר אמרתי. אצלי לא מופיעים שני הריבועים הקטנים עם החץ למטה (גם לאחר שאני פורש את ה TASKBAR ע"י לחיצה על החץ השמאלי).

למעלה