כתיבה ופעילות באמצעות דף ("עסקי") ולא חשבון פרטי

trilliane

Well-known member
מנהל
כתיבה ופעילות באמצעות דף ("עסקי") ולא חשבון פרטי

ראיתי שמי שיש לו דף עסקי יכול (כמובן) לפרסם בו, להגיב איתו וגם לנהל באמצעותו שיחות פרטיות (מסרים / "שיחוחים"). אבל האם ניתן להשתמש בו כמשתמש רגיל לכל דבר בכל המובנים? למשל חברות בקבוצות?

בניכוי עוקבים (אהבתי / חברים), מה בעצם ההבדל המעשי בשימוש בין חשבון אישי לדף? המטרה ממילא אינה שיווקית – פרסומים / עוקבים וכיו"ב אלא לפעול בפייסבוק באמצעות שם עסקי ולא בשם פרטי.

shoosh2607

Member
מנהל
אז ככה

1. דף אוהדים אינו יכול לשלוח הודעה. רק לענות להודעה שהוא מקבל
2. דף אוהדים אינו יכול לכתוב בקבוצות
המטרה של דף אוהדים היא אכן שיווקית.
דף אוהדים אינו יכול לעקוב אחרי אנשים או לעשות חלק גדול ממה שפרופיל פרטי יכול לעשות.
אם המטרה אינה שיווקית/פרסומית/ישיפה כלשהי, אז למה לפעול כדף?

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה

המטרה לא שיווקית אקטיבית אלא פסיבית, כלומר לפעול בכינוי מוכר לחברה. כל עוד מדיניות השמות הנוקשה של פייסבוק מונעת מאדם פרטי להשתמש בכינוי שבו מכירים אותו בקבוצה מסוימת, זו בעיה (ואין הכוונה לכינוי אינטרנטי אלא כינוי מהחיים האמיתיים, הם מסירים גם כאלה, כולל כינויי חיבה
).

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל המטרה אינה הפעילות... ולכן שאלתי

מה לעשות שהמדיניות של פייסבוק דפוקה, הרבה אנשים לא פעילים או מוכרים בחברה בשם שבו הם כתובים בתעודת הזהות. אני מכירה לא מעט אנשים שאכן לא רשומים לפייסבוק בשם שכתוב להם בתעודת הזהות וזה לא מפריע לאף אחד, אלא אם יש אנשים צרי עין...
ואז מחפשים פתרונות. לפי התיאור שלך זה אכן לא פתרון טוב, אבל לא ידעתי מראש, לכן שאלתי.
תודה על התשובות.

shoosh2607

Member
מנהל
במילה פעילות לא התכוונתי למטרה

אלא לפעילות שאת יכולה כדף לעשות מול הפעילות כפרופיל (לעקוב אחרי חברים, להשתתף בקבוצות וכו).
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
הרי זאת הייתה השאלה שלי (לו ידעתי מראש לא הייתי שואלת...)

למעלה