כתיבה יוצרת

XXXgamer

New member
כתיבה יוצרת

אני מחפש חוג כתיבה יוצרת,עדיף באזור המרכז (ראשון-רחובות),אבל לא בת"א עדיף חוג שמקבלים בו בני נוער

קסנדרה*

New member
תפנה למתא"ן

אני מצרפת לך קישור ובהצלחה
כמה מהמשוררים היותר מוכרים שלנו "צמחו" משם. בהצלחה קסנדרה

XXXgamer

New member
בדקתי ונכון...

יש בגבעת פדידה,ובדקתי שוב-וזה לא לגיל שלי לצערי הרב יש לי שנה להיות תקוע בכיתה המרגיזה-כיתה ט' (עם כל זאת שזו כיתה מואצת).המתא"ן זה לכיתות י' ומעלה

כמה שידוע לי זה לא רק י' ומעלה

אבל אני אאמין, וזה גיבעת חביבה :) תנסה לברר אם יקבלו אותך כי תכלס הקורס שהלכתי אליו היה במקור רק מכיתה יוד והיה אצלנו מישהו שהתקבל כי הוא מוכשר ממש והיה בכיתה ח'.

XXXgamer

New member
חוצמזה

זה די רחוק לי. אני גר בנס ציונה ואני מחפש חוג שאני אוכל להגיע אליו בקלות.

קסנדרה*

New member
אני מציעה לא לבחור לפי מיקום/מרחק

אלא לפי, מיהם אלו שמעבירים את הסדנא, מי המשתתפים בסדנא - אלו פרטים שצריכים להילקח בחשבון. אם המרכז בו מתקיימת ההנחייה הוא טוב, שווה לנסוע רחוק ולהגיע להישגים. למיטב ידיעתי, נסיעה מנס-ציונה לת"א, היא למשהו בלתי סביר (גרתי בעבר ברחובות, ועבדתי בת"א), אז אני יודעת. כאשר רוצים להצליח, יש להשקיע. קסנדרה

XXXgamer

New member
הצלחה?

מי אמר משהו על הצלחה? אני בסך הכל אוהב לכתוב,ורוצה מסגרת שתאפשר לי את זה.

קסנדרה*

New member
סדנא היא אינה מסגרת לכתיבה

סדנא היא אך ורק הנחייה, בכל מקרה תצטרך לכתוב לבד, לכתוב בבית. מי שאוהב לכתוב מגיע לסדנאות הללו, אחרי כתיבה מרובה, ולפני כתיבה עוד יותר מרובה. מגיעים לסדנא רק כדי לרכוש כלים, לא כדי לכתוב. הרי סדנא היא למשך תקופה קצרה, ואנשים כותבים כל חייהם. קסנדרה

XXXgamer

New member
טוב

בטוח אין איזהשהוא קורס/חוג/סדנה שאני אוכל להצטרף אליו לכמה זמן כדי לשפר את הכתיבה שלי?

XXXgamer

New member
לא מצאתי

בנס ציונה כל איזכור למתנ"ס.ככה זה,עיר קטנה. יש בספריה כתיבה יוצרת-לילדים ולמבוגרים.אבל אני מחפש לסביבות הגיל שלי.

למעלה