כתיבה לבחור שמוצא חן

liranush39

New member
כתיבה לבחור שמוצא חן

היי! אני חייבת את עצתכם לגבי איזה משהו... יש איזה בחור מהעבודה שלי, שמוצא חן בעיני, אנחנו ידידים, ונורא בא לי לשדרג את הקשר. מאחר ואני עוזבת את העבודה כבר ביום רביעי, חשבתי לכתוב לו מכתב. אני לא רוצה לומר לו כי לא בא לי לקבל תשובה שלילית בפרצוף. לכן מכתב -ביום העזיבה שלי נראה לי האפשרות האידיאלית ביותר. הקטע הוא שאני לא יודעת איך לכתוב לו שברצוני "לשדרג את הקשר לקשר זוגי". אשמח לתגובות...

ע ו פ ר ה

New member
לירנוש חייכת אותי לקראת שבת

קודם כל את כותבת נפלא. אז אולי את מחפשת רעיון , אבל לא עזרה בכתיבה. תכתבי משהו פתוח, שכולל שאלה פתוחה (כזו שהתשובה עליה היא לא כן או לא, אלא משהו ארוך יותר). את יכולה לכתוב איזה שהוא שיר עם מסר. מאחלת לך בהצלחה בדרך. באהבה עופרה

liranush39

New member
אז הינה הכתיבה שלי...- מוזמנים לחוות דיעה

קודם כל תודה על כל התגובות, אבל מאחר שלא בא לי ללהשלות את עצמי- החלטתי לפתוח בפניו. והנה הכתיבה: "שדות בקשו אל הגשם, הגלים בקשו אל החוף, ואני ביקשתי אית ליבך לקטוף... .... יקר! אני חושבת שהמילים האלה מסבירות את הכל. מרגיש לי שיש בנו פוטניציאל כצוות, כזוג. היה לי חשוב לכתוב ולא לומר לך- כי אני לא יודעת מה תהיה תגובתך. אבל בכל אופן- עכשיו אני יודעת שניסיתי ולא ויתרתי. ומעכשיו מה שתבחר- הכדור אצלך.... אז...מה אתם אומרים?

לנושנוש

New member
רומנתי מאוד../images/Emo9.gif

משהו שאני הייתי "שולפת" אחרי תקופה כדי להתוודות על אהבתי. כרגע זה מרגיש טיפה יותר מדי... זאת רק דעתי ויכול להיות שזה הסגנון שלך. בקיצור, זאת דעתי. לא הייתי רוצה ליגרום לך לא ליכתוב לו שום דבר, אז אני משתדלת להיות מאוד עדינה.

ע ו פ ר ה

New member
אוהבת את כתיבתך.

אני מרגישה את ההתרגשות שלך דרך המילים. מאחלת לך בהצלחה מכל הלב. באהבה עופרה

חמוצי 25

New member
לכי על זה../images/Emo45.gif

אהבתי... כתבת מאוד יפה, קצר וקולע. יפה שאת לא מוותרת לעצמך והחלטת לרשום לו. מאחלת לך המון בהצלחה

למעלה