כתיבה/קריאה ברשת ותודה על שיתוף הפעולה

• פותח הנושא yyess
  • פורסם בתאריך

yyess

New member
כתיבה/קריאה ברשת ותודה על שיתוף הפעולה

שלום, אני בן 25, סטודנט באוניברסיטת חיפה במסלול תקשורת. במהלך לימודיי התבקשתי לערוך תחקיר בנוגע לסוגיות כלשהן הן ברשת האינטרנט והן בחנויות המציעות מגוון ספרים. החלטתי לתחקר את הנישה של הקריאה והכתיבה (סיפורים, שירים וכיו"ב) ולבדוק היכן והאם יש תיאום ביניהם. מצאתי לנכון לפנות אליכם במטרה לקדם את התחקיר ולקבל נתונים יבשים. כבר תקופה רבה אני מחפש תחקיר, מחקר, מאמר, כתבה שנתקלתם בה ו/או דעות אישיות שלכם (מוזמנים לכתוב) בנושא הקריאה והכתיבה של אנשים באינטרנט. יכול להיות גם ההבדל בין קריאת סיפורים קצרים ברשת לבין שזה מודפס בעיתון או ספר. (נוחות וכו') אשמח אם תשתפו עמי פעולה. מספר דקות מזמנכם, יתרום לי באופן משמעותי. תודה רבה מצדכם. ברגשי כבוד, יוסי. [email protected]

קסנדרה*

New member
יוסי שלום לך ../images/Emo13.gif

אם ברצונך לתחקר את הנושא אז אתה מוזמן לפשפש בארכיון הפורומים, זה - 872 והאחר - 33, ולחפש את הדיונים שהתנהלו כאן בנושאים שונים, שם תוכל לקרוא על דעותינו. לבד מזה, כאשר רוצים לעשות תחקיר מקיף, רצוי שתבנה שאלון , ואז תפיץ אותו בין גולשי אינטרנט ותקווה לשיתוף פעולה. תדאג שבשאלון יכללו השאלות הרלוונטיות שבהן אתה מעוניין להתמקד, ואשר הם יהיו הגרעין ממנו יתפתח המאמר/התחקיר. לגבי כתבות בנושא, נתקלתי בכמה מהם בעבר, לדעתי כדאי לך לבקר בארכיונים של מעריב וידיעות אחרונות, היו בעבר כמה כתבות צבע וכתבות תחקיר מצויינות. הכי חשוב תמקד את השאלות, מה הכוון אליו אתה חותר להגיע, כי זה נושא רחב מאד. בהצלחה קסנדרה

למעלה