כתיבה

TheHead

New member
כתיבה

הנה שאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן... הניסוח לא "זני" במיוחד, אני פשוט רוצה לשמוע את חוות דעתכם, מן הסתם אין "תשובה אחת נכונה". כבר שלוש שנים שאני עוסק בכתיבה. פרוזה + שירה. אני מרגיש שהכתיבה עוזרת לי להתחבר לעצמי, להבין מנגונים שפועלים בי, ולהוציא החוצה רגשות. מצד שני - עצמי? הרי שהכתיבה היא פעילות שיונקת וניזונה מהאגו!!! לפעמים אני חושב אם להפסיק לכתוב, דבר שגורם לי עונג רב, בגלל שמדובר בפעילות שכל-כך מנציחה רגשות ומצבים של חוסר-הארה, של היקשרות ושל בורות. מה אתם חושבים? האם כתיבה היא היקשרות, במובן מסוים? האם היא מפריעה?

dream2

New member
The Head היקר../images/Emo39.gif

אל תפסיק לכתוב כתיבה היא דבר נפלא כל עוד אתה לא נקשר אליה כי במקור אין כלום אם אתה עושה משהו יש לך משהו אם אתה לא עושה דבר אתה כבר שלם. אם אתה קשור למחשבות אז העולם שלך נפרד ושונה משלי אולם אם תחתוך את ההקשרות לחשיבה ולכל המחשבות אז אין אני,עצמי,שלי אין אגו -אז באפשרותך לשמור על המצב הנכון שלך התנאים הנכונים שלך הדעות הנכונות שלך מרגע לרגע. הדבר החשוב ביותר הוא לעשות את מה שאתה עושה ב100% כשאתה כותב תכתוב- אל תאחז ברעיונות או במחשבות שלך לך ישר לא יודע, הם לאט לאט יעלמו והלא יודע ילך ויתחזק ויהפוך להיות צלול.

למעלה