כתיבה

jamesT

New member
כתיבה

חן או רותם או כל מי שיש לו להקה... איך אתם כותבים את המילים לשירים שלכם??

אמנם - אין לי להקה ../images/Emo110.gif

אבל ת'שירים שלי אני כותבת לפי מה שאני מרגישה.. נשמע קי'צי? אולי, אבל כל מה שאני כותבת בא מהלב. הכוונה, שאם אני לא מרגישה צורך להוציא, אני לא אשב בכח שעה ואנסה לכתוב. ולמה אני כותבת שירים? שאלה טובה! חחח אינלי מושג

גמאני מהכותבים ללא להקה...

שאגב די מחפשת הרכב.. אקיצר באמת שכותבים שיר זה צריך לבוא לבד, כאילו אם את מרגישה שאת צכה "לשחרר משהו" אז רוב הסיכויים שזה יצא לבד ( לא נראה לי שהבהרתי את עצמי נכון...) וכשאת כותבת שיר, תנסי שלא להפעיל הרבה את המוח.. יותר את הרגש כי המוח לא יעזור לך כל כך בסיטואציות שכאלה...

וואלה...גמאני ../images/Emo88.gif

יש לי איזה כמה שירים שכתבתי שמחכים לעיבוד מוסיקלי וכן,גמאני מחפש איזה הרכב נחמד של מתופף ואיזה גיטריסט או שניים.

MiToOsH

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo104.gif

גאוני

רותמיקה

New member
לפי השראה..../images/Emo29.gif

שיש- יש! שאין- אין! אי אפשר לנסות להוציא בכח, ואם מרגישים-"טוב כתבתי בית אחד ועכשיו אני חייב לסיים ת'שיר", אבל אין מוזה- אז פשוט מפסיקיםושבא הרעיון מנסים שוב..זה גם הרבה פעמים עם השפעות של ריבים כעסים הרגשות טובות במיוחד שכמו שהן באות מהר הן גם נעלמות, לא צריך לחשוב על נוזא, שיש- יש!! למה אתה שואל?

Holy Cow4

New member
כשיש לך משהו

כשעומד על קצה הלשון, או מפריע, או כשסתם בבעס ובא להוציא את זה, או אפילו ברגע הכי מאושר. קיצ קיצ - כשיש משהו לכתוב עליו...

ג ו א ט ה

New member
טוב גם לי אין להקה ואני כותבת שירים

אי אפשר להסביר איך זה בא.. פשוט אתה שומע איזה שיר, או חושב על איזה מישו ופתאום יש לך כזאת השראה.... אז אתה מתחיל לכתוב....

jamesT

New member
התכוונתי

למי שכן יש להקה אם הם יושבים יחד וכותבים או שמישהו יושב לבד וכותב

אצלנו זה לא בדיוק ככה.. ../images/Emo168.gif

מישהו מהלהקה דוגמא כתב שיר..., הוא בא מראה אותו לכולם.., יושבים, ורואים מה לא מוצא חן בעיננו ומקסימום משנים.., יש לנו גם שיר אחד שכתבו שתיים מהלהקה ביחד...

רותמיקה

New member
בדר"כ לבד..../images/Emo29.gif

ואז קוראים לכולם ומשנים ומתקנים ומוסיפים ומורידים.. עורכים את השיר.. ואז בדר"כ מלחינים ביחד..

למעלה