כתיבת הבוקר שלי

כתיבת הבוקר שלי

אני כותבת כבר כמה ימים. מבחינת למצוא את הזמן הסדרתי - אני בכלל עכשיו בתקופה של נסיון להזיז את השעון הפנימי שלי, ללכת לישון יותר מוקדם בערב ולקום יותר מוקדם בבוקר. כך שאני בכל מקרה משתדלת לקום יותר מוקדם ממה שאני צריכה. כך יש לי זמן לכתוב, ולהתחיל את הבוקר יותר רגוע באופן כללי. מה שכן, די קשה לי לכתוב 3 עמודים, ואני די מכריחה את עצמי לכתוב, ואפילו כותבת שטויות לפעמים. מה שאני חושבת אני רושמת כדי לסיים 3 עמודים. בינתיים אני לא מרגישה שום אפשקט, ומעניין אותי לשמוע מה אחרים מרגישים. אגב, ראיתי שבשרשור הזה רבים התייחסו לספר בשם דרך האמן. לא קראתי ספר זה - כיצד הוא קשור לענייננו? שנה טובה.
 

mikel a

New member
היום הראשון שלי

אני התחלתי לכתוב הבוקר פעם ראשונה. בדרך כלל מאד קשה לי לקום בבוקר. אני קמה ברגע האחרון, הבוקר שלי נורא לחוץ ואני כועסת על עצמי שאני מאחרת לעבודה ואח"כ צריכה להשאר עד מאוחר. היום קמתי בקלות, תכננתי כבר אתמול את הכתיבה. חשבתי שיהיה לי קשה למלא 3 דפים אבל הכתיבה זרמה לי.. אפילו הספקתי להכין לי סנדביץ' מושקע לעבודה! מקווה שאצליח להתמיד גם מחר. בקשר להשפעות - היום אני מרגישה יותר מרוכזת וממוקדת בעבודה. אבל זה בטוח עוד מוקדם מדי.. רציתי לשאול - קראתי במאמר שאסור לקרוא את מה שכתבתי מה הסיבה לכך? ומצטרפת לשאלה של נועה לגבי הספר - דרך האמן? שיהיה לכולם יום נפלא!
 
אם את היית יודעת כמה שטויות

כתובות אצלי במחברות של הבוקר, כמה תלונות וקיטורים, היית נבהלת מכמות השטויות שיכולות להעסיק בן אדם אחד. תכתבי שטויות, תכתבי קשקושים, העיקר שתכתבי. ההשפעה תגיע, אני מבטיחה לך, אבל זה ייקח קצת זמן. כשאני התחלתי לכתוב בבוקר, גם אצלי הכתיבה לא באה בקלות. לא סבלתי את הבקרים הראשונים. אחר כך זה השתפר. כל הכבוד שהתחלת, ומקווה שתמשיכי כדי לחוות את ההשפעה. בקשר לדרך האמן, זה ספר מומלץ לקריאה, שבו יש פרק שלם על כתיבה מהסוג הזה בבוקר. קצת הזכרתי אותו במאמר על הכתיבה.
 
למעלה