כתיבת מאמר מתקדם בנושא רולר

ericd

New member
כתיבת מאמר מתקדם בנושא רולר

המאמר הקיים נחמד אבל מי מוכן להרים את הכפפה ולכתוב מאמר מתקדם יותר??? ובבקשה התייחסות לנושאים כלהלן: א- סוגי ומשקל הדגים המתאימים לכל רולר כולל התייחסות ליחס רולר. ב- התאמת החכה לרולר. ג- רשימת הרולרים המומלצים (כולל דגם ספציפי) לכל סוג דיג בארץ.

paluta

New member
למה שלא תחקור ותרים את הכפפה בעצמך

אני ממש מציע לך לעשות זאת לרווחת כולנו - כך תוכל גם להנות מהמחקר ומהמידע שתרכוש וגם לשתף את כולנו בממצאים. - הקהילה ממש תשמח למידע הזה ודרך אגב מייד תלמד שכל סוגי הדגים נתפשים בכל סוגי הרולר ואין שום קשר בין סוג הדג לסוג הרולר שבשימוש ועניין המשקל של הדג אינו קשור באופן ישיר לרולר כי אם גם לסוג ועובי החוט ושיטת הדייג ..... ומה יחס הרולר ? הם כוונתך ליחס סיבובים - זה עניין אחר ולא קשור לדג או למשקל - הנה כבר יש לך מספר סעיפים שכדאי לך לחקור ולשתף את כולנו בממצאך לגבי התאמת הרולר לחכה - כל רולר מתאים לכל חכה אני מניך שבעצם אתה מבקש לדעת לאיזו מטרת דייג נחוץ רולר מסויים וחכה מסוימת. אם תתקל בבעיה שתף אותנו נוכל לעזור וביחד לקרום עור וגידים לבסיס המאמר שלך. אם תמיד תעשה מה שתמיד עשיתה, תגיע רל לאן שהגעת !

אוריא

New member
מצטרף לפלוטה...

האמת היא שאתמול ניסחתי הודעה בדיוק באותה רוח, ו... גנזתי אותה. אבל אין לי ספק שהוא צודק. הנושא מענין אותך, ומגרה אותך ולכן אתה האיש המתאים ביותר לכתוב את המאמר. גלוש מעת לאתרים בחול, נסה לדלות מידע מחנויות דייג, אם יש שאלות ספציפיות אני בטוח שיהיה מי שירים את הכפפה פה - אבל בסוף לאחר שאלות חקירות והטרדות, אתה תלמד ותשתף את כולנו בידע שלך. אני רק מקווה שאתה לא מרגיש שהפלנו עליך תיק ואנחנו תמיד פה במערכת המסרים לעזרה. בסוף בנוסף לידע שרכשת יתנוסס בפורום מאמר פרי מקלדתך. בהצלחה.

למעלה