כתיבת קורות חיים-התלבטות

אחר

New member
כתיבת קורות חיים-התלבטות../images/Emo53.gif

לא פעם בחיי הצעירים יצא לי לכתוב קורות חיים לצורך בקשה להתקבל לעבודה,כולל לפני כמה ימים. תמיד התלבטתי האם וכיצד להכניס את נושא החזרה בשאלה לתוך ה"רזומה".האם לכתוב בצורה ברורה כי אני חרדי לשעבר שהחליט להיות חילוני? מצד אחד זה עלול לעורר סימפטיה אצל אנשים מסויימים כמו גם רושם שלילי אצל אחרים.ובכלל,האם מדובר בפרט שאמור להיות רלוונטי לבקשת עבודה?האם לא יחשבו שאני מנסה לציין לטובתי פרט שאין לו שום קשר ליכולת בעבודה? ניתן גם להתעלם מהנושא ואז עולה השאלה מה לכתוב בסעיף ההשכלה.אם אני אכתוב את הישיבות שלמדתי בהם אנשים עשויים לחשוב שאני עדיין חרדי,דבר שעלול לפגוע בסיכויי הקבלה.גם העובדה שאדם משלים בגרות בגיל 23 מעוררת רושם לא חיובי על הקורא ,אם הוא לא יודע את הסיבות לכך. לא לרשום את הישיבה שלמדתי בה תשאיר אותי עם "לאקונה" בתקופת התיכון מה שגם כן יוצר רושם רע. בקיצור,כמו שנאמר:"אוי לי מיוצרי ואוי לי מיצרי" עוצו עיצה!!

יערהא

New member
תולדות חיים

אל תנסה להתכחש לעובדה שלמדת בישיבות תציין זאת כאשר אתה כותב תולדות חיים, אלא אם כן אתה מנסה להתקבל לעבודה כמשגיח ב"נזר תורה", "אור שמח" או "פונוביז" אז אולי יש בעיה... זה שאתה בגיל 23 משלים בגרויות.... יש גם חילונים מלדה שעושים זאת, מוטב לומר את האמת מאשר להתפתל אחר כך ולהסביר את "החור" של תקופת התיכון, ואם יש מי שהמעבר הזה מעורר אצלו סימפטיה.... אז מה???

אלי פלס

New member
קורות חיים

אני בהחלט חושב שיציאה בשאלה רלוונטית מאוד כאשר כותבים קורות חיים למקום עבודה פוטנציאלי. אם זאת, אני מציע לך לנסות להעביר זאת לבוס עוד לפני שהוא מקבל את דף קורות החיים לידיו. תנסה לדבר איתו קודם...אפילו במספר משפטים קצרים. כך תוכל לשמוע יותר מה הוא חושב על כך ולפי זה לנסות לערוך את קורות החיים.

למעלה