כתיבת שיר

malolds

New member
כתיבת שיר

היי אני מוזיקאי צעיר (15), לאחרונה ניסיתי לכתוב חומר מקורי שלי, ניסיון שנכשל... התחלתי לכתוב אבל לא היה לי נושא לכתוב עליו. חישפתי בראשי ולא מצאתי שום נושא! אז השאלה שלי אליכם היא: איך אתם מוצאים נושא לכתוב עליו?

זה מאוד אישי

נתחיל עם הטון המסחרי: בטוווח אין אפס מישהו יגיד שאין כזה דבר אישי, ושיר תמיד אפשר לכתוב. אפשר! בטח שאפשר, אבל הוא יהיה שיר מחורבן ו\או מסחרי (כתוב על דברים מטופשים וחסר משמעות). עכשיו, בלי זה: שיר זה דבר מאוד אישי, שכותבים מהלב וכותבים כשאפשר. לדעתי כוווולם יכולים לכתוב שירים, אבל אי אפשר להכריח את עצמך לעשות את זה. כל שירי האמבטיה למיניהם יכולים להיות אחלה שירים, ברגע שמורידים אותם לדף. אפשר גם לכתוב מנגינה ולזמר איתה, אני יודעת שזה עובד להרבה אנשים. אבל בטח שאי אפשר לשבת מול דף (או מסמך וורד
) ולהגיד לעצמך "אני רוצה לכתוב שיר! נוווו!" כי ככה כלום לא יקרה... ובנימה אופטימית זו, גוד לאק.

malolds

New member
תודה!!! אבל בכל זאת...

אם למישהו יש עצה איך להתחיל? או לפחות איך הוא מתחיל אז הכל יתקבל! תודה אחיי

סתם, תחושות

יום מבאס, אנשים מעצבנים, אהבה מאכזבת, ריבים, שמחה עילאית, הצלחה... לפעמים אני מקשיבה למוזיקה והיא מובילה אותי. לפעמים אני קוראת שירה. ...זהו, אני חושבת.

חימס

New member
אצלי

זה פשוט פורץ החוצה, ובימים הבאים לאחר מכן אני משפץ. אני לא יכול לתת לך עצה מקצועית, כי אני ממש לא מקצועי, אבל אני יכול להמליץ לך לקרוא הרבה שירה. חוצמזה, יש פורומים שעוסקים בנושא הזה, תשאל שם.

למעלה