כתיבת תווים משמיעה!

nabuko

New member
כתיבת תווים משמיעה!

לכל המעוניין - כותבת תווים משמיעה.

Mother Man

New member
פששש תותחית

גם אני יכול לעשות את זה... אני מניח שעוד רבים ואחרים יכולים... לא שאני מזלזל בך או משו אבל פשוט זה לא כזה דבר נדיר.

HelloweeN

New member
וואלה ??

פששש יפה ! אני בעצמי בקושי יכול לכתוב משמיעה בצורה שוטפת.

Kodak997

New member
זה דבר שאני ממש גרוע בו

כאילו נראה לי שאין לי טיפת מלודיה כי אני לא מבחין בתווים משמיעה...... אבל למי אכפת אני מתופף ואני משתלט על תווים של תופים....

Mother Man

New member
אני ת´אמת שכותב שירים נגיד כלומר

קצב לשירים אז אני מעדיף לכתוב אותם בתוים במחשב מאשר להמציא אותם על הסט כי אז אני כותב דברים יותר יפים.

madrigal

New member
שקד סתם שאלה לצורך העניין

אתה מסוגל בכל שיר שאתה שומע לפרק אותו לתווים (תווים רגילים,אקורדים או תווי תופים) ולרשום אותם (מה שנקרא להוריד אותם לנייר) אם כן אז אני מניח שמצבך מצויין בכל מה שקשור לתאוריה של מוסיקה מה למדת איזה כלי לפני תופים או שפשוט ניחנת בכישרון מולד (אני למדתי לפני התופים, 4 שנים פסנתר אבל אני לא משהו בפירוק מוזיקה לתווים) יש שירים שאני מלחין אבל זה לפי אקורדים וסולמות שאותם אני מעביר לשאר הנגנים שאני מנגן איתם בכל מקרה אפ התשובה שלך היא חיובית אז באמת כל הכבוד!

Kodak997

New member
אהההה......

אז לא חוכמה

HelloweeN

New member
באמת ?

אני מביא לך שיר פשוט יחסית, ואתה מוציא ממנו את כל התווים של התופים תו בתו ? אם אתה מצליח לכתוב לי את כל זה נכון, בשפת תופים, לא כמו שכתוב באינטרנט, אני מביא לך 5 שקל. כנ"ל גם לך שקד. אין בנאדם שאחרי 3 שנים של נגינה מצליח לכתוב במדוייק צ´רטים של תופים. פשוט אין מצב. יש הבדל בין לשמוע צ´רטים ולנגן אותם, לבין לכתוב אותם על הנייר.

Kodak997

New member
לא אחד לאחד....

אבל אפשר להוציא תווים בדיוק מספק........ כלומר יש דברים שבאמת קשה ככה משמיעה (גוסט-נוטס על סנר, כל מיני קונצים על ההיהט, להבחין בין טאמים וכו´), אבל בגדול כן- זה לא כזה קשה.

danezeq

Member
ניר למה שלא תתחיל מ

drumbattle
מעניין איך זה יראה
זה בסדר אני מאמין בך! אתה תצליח!

Kodak997

New member
מצויין

אז בוא אני אתן לך איזה סולו של צ´מברס
קלי קלות

למעלה