=AVERAGEIFS(H:H,A:A,<A38,A:A,>a37-7) משהו לא פועל בנוסחה. מה פספסתי?
מיכאל אבידן Member מנהל 10/7/22 #2 נכתב ע"י מאור M24: =AVERAGEIFS(H:H,A:A,<A38,A:A,>a37-7) משהו לא פועל בנוסחה. מה פספסתי? לחץ כדי להרחיב... . רצוי שתתעמק בתצורת השימוש בפונקציה זו ("גוגל" מלא בהסברים). לאחר מכן נסה לשנות את: A38> ל: A38&">" ועל אותו עיקרון גם את אחיו ב- 37.
נכתב ע"י מאור M24: =AVERAGEIFS(H:H,A:A,<A38,A:A,>a37-7) משהו לא פועל בנוסחה. מה פספסתי? לחץ כדי להרחיב... . רצוי שתתעמק בתצורת השימוש בפונקציה זו ("גוגל" מלא בהסברים). לאחר מכן נסה לשנות את: A38> ל: A38&">" ועל אותו עיקרון גם את אחיו ב- 37.
מ מאור M24 Member 10/7/22 #3 תודה עזרת עם ה גרשיים וה &. כיצד אני מגדיר תנאי בנוסחה "AVERAGEIFS" בין התאריך של היום לבין התאריך של היום פחות 7 (כלומר חישוב ממוצע בערכים מהשבוע האחרון) הנתונים שלי: בעמודה a:a יש תאריכים מהחודש האחרון ובעמודה h:h יש ערכים עליהם אני מעוניין לחשב ממוצע (לצורך הדוגמה אפשר להשתמש במספר השורה) תודה מראש על העזרה.
תודה עזרת עם ה גרשיים וה &. כיצד אני מגדיר תנאי בנוסחה "AVERAGEIFS" בין התאריך של היום לבין התאריך של היום פחות 7 (כלומר חישוב ממוצע בערכים מהשבוע האחרון) הנתונים שלי: בעמודה a:a יש תאריכים מהחודש האחרון ובעמודה h:h יש ערכים עליהם אני מעוניין לחשב ממוצע (לצורך הדוגמה אפשר להשתמש במספר השורה) תודה מראש על העזרה.
מיכאל אבידן Member מנהל 11/7/22 #4 נכתב ע"י מאור M24: תודה עזרת עם ה גרשיים וה &. כיצד אני מגדיר תנאי בנוסחה "AVERAGEIFS" בין התאריך של היום לבין התאריך של היום פחות 7 (כלומר חישוב ממוצע בערכים מהשבוע האחרון) הנתונים שלי: בעמודה a:a יש תאריכים מהחודש האחרון ובעמודה h:h יש ערכים עליהם אני מעוניין לחשב ממוצע (לצורך הדוגמה אפשר להשתמש במספר השורה) תודה מראש על העזרה. לחץ כדי להרחיב... . עיין נא בהנחיות להתנהלות בפרום והצמד את הקובץ (ללא נתונים חסויים).
נכתב ע"י מאור M24: תודה עזרת עם ה גרשיים וה &. כיצד אני מגדיר תנאי בנוסחה "AVERAGEIFS" בין התאריך של היום לבין התאריך של היום פחות 7 (כלומר חישוב ממוצע בערכים מהשבוע האחרון) הנתונים שלי: בעמודה a:a יש תאריכים מהחודש האחרון ובעמודה h:h יש ערכים עליהם אני מעוניין לחשב ממוצע (לצורך הדוגמה אפשר להשתמש במספר השורה) תודה מראש על העזרה. לחץ כדי להרחיב... . עיין נא בהנחיות להתנהלות בפרום והצמד את הקובץ (ללא נתונים חסויים).