כתם על מעיל לבן מפוליאסטר

R7502

New member
כתם על מעיל לבן מפוליאסטר

יש לי מעיל לבן שהתלכלך כנראה ממשהו שומני כמו גריז מגדר. המעיל עשוי 100% פוליאסטר,הוראות הכביסה אומרות לכבס במכונה עד טמפרטורה של 30 מעלות ללא סחיטה. ניסיתי ולא עזר...יש רעיונות למישהו\מישהי?

psa

New member
שלום רב, למרוח על הכתם

1) סבון כלים למשך כחצי שעה ולכבס. 2) למרוח ג'ל כביסה של אריאל ( אין לי אחוזים ) יש לי נסיון נפלא איתו בהורדת כתמים לחכות חצי שעה ולכבס. 3) התזת מסיר שומנים קר ולכבס מייד .

3תיתי

New member
תנסי שמן תפוזים.

אם יש קשרים במוסך, לבקש טיפונת ג'ל מהמוסכניק. לנסות קודם במקום נסתר, כי אין לי מושג, איך החומר מגיב עם פוליאסטר.

dominogrose

New member
המלצה

אני קיבלתי את אבקת הכביסה החדשה של אריאל עם טכנולוגיית ה3D אני רוצה להגיד לך שאני הייתי מאוד סקפטית. כי אני השתמשתי בכל האבקות האפשריות עד היום ותמיד נשארו לי על הבגדים כתמים עקשניים שלא משנה כמה השרתי את הבגדים הם לא ירדו. כשניסיתי את אריאל 3D כבר בניסיון הראשון האבקה הורידה כתמים מכמה חולצות שהיו לי שאבקות אחרות לא הצליחו להוריד. אז שווה לנסות. לגבי הכתם על המעיל אני ממליצה לך להשרות את המעיל בגיגית עם מים פושרים ואבקה של אריאל ולאחר מכן לכבס עם האבקה. יש לי קופון של 20 ש"ח הנחה בשופרסל ישיר. אם את מעוניינת תשלחי לי מסר.

sharonad

New member
מניסיון שלי

אבקת אריאל היא מצוינת להסרת כתמים מסוג זה - כתמים שומניים, הצלחתי להוריד באמצעותה כתם שנוצר לי משמן טונה משומרת שהשפריצה לי על החולצה. לאחר שימוש באריאל הכתם נעלם כלא היה ואני לא מכירה אף אבקה אחרת בה יצא לי להשתמש שמסוגלת להוריד כתםמי ביעילות כזו. אני ממליצה עליה בחום, היא טובה יותר מכל האבקות בהם יצא לי להשתמש עד כה והריח שלה פשוט מצוין!

למעלה