כתמים משיזוף

swany 1

New member
כתמים משיזוף

השנה הייתי בים מספר פעמים ובאחת מן הפעמים גיליתי לאחר מספר ימים בין החזה נקודות לבנות בעור ומספר נקודות כמו נמשים. יש לציין כי הנקודות הלבנות נראן כמו עור ברווז והדבר לא נעלם מעצמו. יש לציין כי צבע עורי שחום וכי הלכתי כבר לרופא עור וזה אמר לי כי יש לשרוף את זה. אני ממש לא מבינה הרי הנקודות הלבנות והכביכול נמשים אינם חיצוניים ובולטים. מישהו נתקל בדבר דומה? אשמח לקבל תשובות מפני שזה ממש מכוער.

מממ...רק עצה ידידותית מהניסיון שלי!

זה רק משהו שקרה לי, לא בהכרח מה שיש לך: היו לי נקודות לבנות כמו עור ברווז בין החזה ונקודה אחת חומה, כמו נמש... הלכתי לרופא עור והמפגר הזה אפילו לא טרח להסתכל מקרוב, הוא ישר פטר אותי במשחה נגד אקנה!!! חטפתי קריזה עצבנית ולא ידעתי מה לעשות, כי חשבתי שזה עלול להיות מסוכן באמת... בכל אופן, אמאל´ה היקרה שתמיד מצילה את המצב הביאה לי משחה נגד אלרגיות בשם neriderm cream שמתי אותה במשך שבוע וזה נעלם! (זה הופיע שוב, אבל אם אני משתמשת בה אז זה נעלם) כנראה שאני אלרגית למשהו, זה הכל!

זה פשוט הופיע,

אבל זה הופיע עם תחילת הקיץ כשעוד הסתובבתי בחוץ והתחלתי לתפוס קצת צבע...אז יכול להיות.

Grace

New member
אני חושבת ש...

לי זה קרה, ואני חושבת שלפי התיאור שלך זה פשוט כתמי שמש. גם לי היה את זה. והרופאת עור שלי הסבירה לי שזה נגרם בגלל פטריה. קבלתי משחה....שלא השתמשתי בה אגב - אבל זה עבר מעצמו כשהזפוף דהה קצת.

swany 1

New member
תודה!!!!!

מחר יש לי שוב תור לרופא עור (רופא אחר) ואני מקווה לקבל שם תשובות מספקות, אך בכל אופן תודה!!!

למעלה